baktant, shopaholic och mys

Det blev ingen fotbollsmatch idag pågrund av vädret, så då var det att hitta på annat. Det blev cupcakesbak och kladdkakebakt till en husvisning. En sväng med Caroline till både visningen och till väsby centrum för lite shopping. Nu blir det myskväll!

Muffins




rastlös men så glad!

Har absolute ingenting att göra egentligen. Och det känns jätteskönt. Har inte varit såhär rastlös med inga måsten på hur lång tid som helst. Och även om det snöar massor och våran fotbollsmatch idag lär bli helt knas så är jag jätteglad! :) så nu ska jag hitta på något helt meningstlöst och bara njuta av min ledighet!

Kram!!


Time Is What I Have..


väder..

Idag har jag värkligen sett många olika väderlekar, eller hur man säger :P Det har varit strålande sol, lätt molnigt, jättemolnigt, regn och hagel.. Och allt tillsammans!

Omaka par..


hejdåhejdå

En massa bilder från när jag följde med Lollo till tåget. Hon åker hem idag, och jag får bo själv tills på fredag.
Andra gången för mig. Men själv har jag åkt hem flera gånger när hon har varit själv här i Uppsala.

Bildbomb! Lovade Lollo det, så nu kommer dem.





  


Bilder som sticker ut..

Utången i tisdags var kanon, och bilderna från myset innan stack ut en hel del emellanåt..


 
 


Så lättad..

Just nu är jag superglad!!

Jag har pluggat konstant i minst en månad och idag gjorde jag mitt sista prov av två tentor och ett prov i jägarexamen. Blir nog någon omtenta på mikron eller matten. Men jägarexamensprovet klarade jag idag!

Nu är det bara en lektion kvar på fredag och sen blir det lite påsklov! Kulkul! Firandet börjar dock redan imorgon då det blir partaj på stocken!!




Gårdagens utsmyckning och lite annat..


Avbrott från plugget

Ikväll blir det utågng på nation! Det ska bli väldigt skönt att få strunta i plugget och bara ha kul och dansa med tjejerna i klassen :)

Lollo har fxat mitt hår och jag har även denna dag min blommiga klänning.. Hörde att det ska snöa i helgen men jag längtar efter sommmaren. Så blommig klänning blir det!




Våffeldagen


Våfflor med glass och hallonsylt




Kvällshäng med fotbollsbrudarna

Jadu.. en helg som startade med feber, halsont och förkylning var inte det roligaste.. Missade en planerad och efterlängtad utgång i uppsala och låg hemma och sov istället. Igår var jag  lyckligtvis fri från febern och bestämde mig efter många om och men att träffa fotbollsbrudarna hemma hos Sandra och Lisa:)

Bra initiativ att dra ihop laget!


Flowers





Blommigt

När man börjar köpa blommiga klänningar så är det antingen inte långt kvar tills sommaren eller så är det bara så att man längtar så förbaskat mycket på sommaren att man inte kan låta bli att börja shoppa!







Mimare


Två underbara tjejer hade studentskiva igår kväll och temat var cirkus! Det blev en kväll med många människor, mycket dans och ett riktigt partay. Jag åkte tigare på kvällen hem till Carro för att fixa utklädnad och smink. Så snäll som hon är så hade hon fixat både färg, näsor och handskar till både henne, mig och John. Så tack!

Och som ni kan se så var Carro och jag mimare och John Clown!!



FiQ

Igår var det FiQ-dag för min del. Och jag gjorde en lite för torr kladdkaka och väldigt kletiga chokladbollar. Som vanligt så var det kul och mysigt att vara på kåren och baka..

 


Tyg




Lollo köpte tre klänningar förra veckan och jag måste erkänna att jag skulle vilja ha alla tre! Denna klänning var dock den som jag fastnade mest för. Att det är en långklänning gör att den är väldigt vacker, men med den gröna färgen blir den lite udda och cool.


Mat tills man storknar

Efter dagens tenta... så fick några äntligen lugn och ro från plugget! Men inte jag.. jag har jägarexamensprovet att plugga till. Men idag så fick man i alla fall vila en stund och då drog tjejerna till Thai Village och käka thai buffé! MUMS så gott det var.


Övertrött är bara förnamnet


Vi sitter fortfarande och pluggar matte även fast kroppen skriker efter att få sova. Så ni får ta detta inlägg med en nypa salt!

Rolig historia!
Vi sitter och pluggar matte. Jag lyssnar även på musik och Lollo varierar lite med att titta på Grey´s Anatomy (vilket hon är en liten nörd på just nu).
Helt plöttsligt får jag mega hjärtslag och HOPPAR upp i stolen för att det låter som ett spöke från spökhuset på Grönalund (buuuhuu:ar) skräms jättehögt i mina öron även fast jag lyssnar på musik.
Men nej, det är inget spöke. Lollo bara asgarvar som ett spöke, för att det hände något roligt på Grey´s Anatomy.
Historian slutar därför med att både jag och Lollo asgarvar åt varandra. Och sen innser vi att vi inte riktigt är kloka..

Vi är inte alls övertrötta nu..


Stress och mycket att hinna med

Imorgon är det sista dagen att plugga till mattetentan som är på onsdag morgon... Känner mig rätt stressad och inte alls förberedd.


20 åring idag med!

Idag var det Moa-lis tur att fylla 20 år. Det blev mysig middag på Vapiano i Gamla stan. Och jag måste säga att jag gillar restaurangen väldigt mycket och trevligt hade vi!



Jag dela pizza med Carro! Så vi tog en halva vardera av dessa mumsbitar..


Frukost

Färska jordgubbar och nybakat bröd. Bättre start på dagen får man leta efter!



Hipphurra!!

Idag fyller denna rara tjej 20 år och det ska firas. Middag, mys och eventuellt utgång! Längtar tills ikväll!


nya tag

Ursch vilket surit inlägg igår.. Så nu ska jag bara ta väldigt Bra och Nya tag på pluggandet till nästa tenta!
Kissen gör mig sällskap idag

!



osocial och tråkig..

Det är vad jag har varit den senaste veckan och kommer vara ett tag till framöver.. Men vad jag inte kan förstå är hur allt slit och tråkiga pluggdagar är värt allt om man ändå tappar huvet när man skriver tentan.. Nu är jag inte glad på mig själv.


fint


Baktokig

Lillsyrran är ju lite av ett bakfreak.. så här om dagen så tänkte jag att hon och jag kunde baka tillsammans för att göra något. Och duktiga som vi var så blev det inget sockerbak, utan brödbak istället.


Strålande sol..



Kvällens gotti


Smoothie
En jättegod och nyttig ersättare till allt annat socker-smaskens..


 Lite vaniljfil, juice och en massa bär
så får man denna goding:)



Ledtråd

Eftersom jag har en privat hårfrisör (min mor) som är bra på att klippa topparna på hår, så har det blivit så att jag aldrig har klippt till mig en frisyr. Men idag tog hon språng och vågade klippa lite till! Nu är det kortare i alla fall...

Kan ni se?


Borta(hemma hos mig) bra men hemma bäst!

Plugg, plugg och massa plugg.. Men det är skönt att vara hemma i helgen igen, ta det lugnt,
Och träffa kissarna!





Första glassen för i år!

 
 


Mästerkocken är funnen!

Ojojoj vad mätt och belåten jag är just nu! Min husmor här i Uppsala, alltså Lollo har gjort världens godaste tre-rätters middag för totalt sex personer ikväll och det blev Porterstek.. Innan ikväll visste jag inte var det var men nu vet jag. Och jag vet också att det är otroligt gott. Såsen till huvudrätten var även pricken över i:et.

Såhär gott var det =D

Förrätten: Räkor, och lite salladsblandning.

Huvudrätt: Porterstek, potatisgratäng och sås(porterstekssås)



Efterrätt: Kladdkaka, m. grädde, glass, chips och godis.


Måste också tillägga att Lollo har lagat mat HELA dagen.. Från när hon kom hem från skolan vid 12 tills jag kom hem och hjälpte henne med det sista klockan 6. Jag hjälpte till med förrätten och dukningen. =D


Grötfrukost

Min dagliga studentfrukost!


Kvällsfika..

Idag har jag föjt det planerade schemat nästan till fullt, förutom att jag borde bli lite mer effektiv med mina studier. Men man kan inte alltid leva upp till ens egna förväntningar. Men frågan är varför det alltid är studierna som inte blir som man tänkt sig.. Kanske är för att det inte är lika kul som allt annat! ;D

Men jag gick på spinningpasset som var planerat och nu efteråt känns det som vanligt väldigt bra. Och eftersom jag var så duktig att röra på mig så lyxa jag till det med lite.. kvällsgottis?

 


uppdate

Kom precis hem från skolan. Solen skiner som vanligt och nu ska det pluggas hela dagen fram till 6 då det blir gymmet! Jag kommer nog träffa upp några från klassen på norrlands för att plugga. Mycket roligare att plugga tillsammans än att sitta själv och få ångest för tentan.. Men glädjas kan jag ju göra med att jag får en bra kunskap ;)

NU..NU.. NU.. för en liten stund sedan här i lägenheten!

Lollo gör pastasallad till lunch

 

 

 


Själv åt jag en färdig matlåda. Kykling, ris, grönsaker och kurrysås blev det :) SEn blev det ett glas te som vanligt.

 

 

 


dreamland

Under hela soliga helgen har jag varit drömt om att åka utomland, framförallt till USA (vilket alldrig kommer bli av på evigheter!) Men också Thailand (Molly är ju där och roar sig, så det är inte svårt att undvika. Även själva landet är helt underbart). Men även spanien, england, och massor av fler länder skulle inte sitta fel just nu. Men som läget är nu så är det fullt med plugg i kalendern och varken råd eller tid har jag heller..
Men det är alltid härligt att drömma sig bort, och det jag gör fortfarande! :D

Här är lite av mina favoritbilder från när vi var i USA för oändlingt länge sen (känns det som)





solen gör en lycklig!

Måste säga att det har varit en fantastiskt fin helg och jag har njutit av det fina vädret så mycket jag kan. Jag har framförallt fått lite sol på mig när jag badat i Yacuzzin. Helt underbart eftersom det känns som om man är utomlands:)

Men idag hann jag faktiskt gå ut på en liten promenad med lill syrran och fotografera lite innan frosten från träd, granar och dylikt försvann av värmen från solen. Det var också mysigt. Se här!

 

 

Vi tog en massa bilder så det kommer troligtvis upp lite till sen:)


sockersött

Godisfri i mer än ett år och jag kan ändå inte undgå att bli väldigt sugen på dessa små sockersöta godsaker.


 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus