Mösspåtagning

Idag har vi mösspåtagning och jag hoppas vi får en trevlig middag och att vi gör något roligt resten utav dagen också. :D Nicole och jag har haft matteprov precis som inte gick så värst bra.. Men restuppgifter är typ BÄST! Snart har vi bara en lektion kvar innnan vi får gå på vår middag!:)

Adde, Auld, Elin och jag! Vi är tidiga i skolan vi!



Manchester brudarna




En ganska avslappnad förmiddag, men mycket mer att göra på eftermiddagen. Jag har pluggat ett tag nu och det är mycket kvar.. Jag kan säga att det går s**t att plugga. Men snart blir det iaf fotbollsträning och jag kan inte vänta.


SKIVAN

Det var en rolig och minnesvärd skiva igår. Hela kvällen var bra! Men idag känner man sig inte lika pigg och många är nog inte det:P Efter lunch ska vi ha redovisning på en uppgift som vi fick igår... Vi kommer att läsa innantill! :P

BILDBOMB!





Ersh! Dem här bilderna får räcka. Alla bilder kommer upp på facebook.


ååh det närmar sig skiva!

Alla pratar om skivan och planerar allt om vad vi ska göra under kvällen.. än så länge så har vi planerat att vi ska hem till mig efter skolan och piffa oss och ha lite skoj innan vi ska dra med tåget ikväll vid 6:) Sen har vi planerat massor av annat också men det är faktiskt inte så kul att veta;)


snabbfakta

Idag har jag gjort massor känns det som..

I morse var det städdag för Frösunda (min fotbollsklubb). Vi krattade, putsade fönstren, olja bänkar, åt mat och hade faktiskt ganska kul:)

Bild från Mickis!

Efter det drog jag hem och då sågade och bar jag och min mor (har börjat kalla min mamma för mor nu.. vet inte varför xD ) av stora grnar från vårt bamse träd på tomten. As jobbbigt och det tog tid.. :P

Sist men inte minst så har jag varit ii Kista och handlat en tröja till min utklädninad som jag ska ha imorgon på min studentskiva!!! :D:D:D


Kvällen på stan

Utgången igår på Tegel var riktigt skojig. Det var många roliga människor och det vi alla hade hoppats på gick hur bra som helst. Och ni som var med förstår säkert vad jag menar ;Dhihi Min snygga klänning som jag hade på mig igår och som är köpt i USA var ett ganska dåligt val av klädsel. Inte för att den var ful eller något sådant, utan den åkte ner HELA tiden... Jätte jobbigt! vakterna på Tegel märkte det också, men fråga mig inte hur dem såg det.. Men nu ska ni få höra en liten historia som handlar om mig, Agnes och en vakt..!

Agnes och jag gick ut för att ta lite luft. Jag som vanlig drar upp min klänning och sedan säger vakten till Agnes och mig.
- Hallå! Är ni osams eller något?!
- ehhe.. nej det är vi inte. Vi är typ väldigt bra kompisar och är inte alls osams. (vi blev seriöst helt chockade)
- Ne, men alltså jag menade du och din klänning. (sa han til mig), du drar typ upp den hela tiden..
- hahahah jaa, vi är lite osams..!

Helt knasigt! Men ändå ganska kul:P När vi senare skulle åka hem frågade en annan vakt om det gick bätttre för mig och min klänning nu.. KUL

Men kvällen var bra, och jag är glad över att vi hoppade över matchen. :)


Hela gänget! Bilden tagen från FB och Agnes är den kända fotgrafen:)


TEGEL!!

oopsi! nu bara RÅKADE.. Caroline, Amanda och jag missa en träningsmatch och istället dra våra ändar till Tegel för att dansa loss. Men om man har planerat att göra något i en veckas tid medan planerna på att spela match kom igår så är det inte så konstigt att man inte har tid med match.. ;) Men nu gör vi oss iaf i ordning, Elin kommer snart, sedan träffar vi Nicole och Agnes på Tegel! Jag hoppas på en rolig kväll med dans. Dessutom håller jag tummarna för en viss tjej ikväll och hoppas att allt kommer bli underbart..:D



Vi ska ut ikväll!


Hej igen

Nu har jag inte blogat på hur länge som helst.. helt knasigt. Men jag har verkligen inte orkat eller haft lust och jag vet inte riktgit hur aktiv jag kommer att bli, men just nu blev jag lite sugen på att blogga. Men det kanske beror på att jag har det ganska tråkigt på kontoret där jag får extra jobba lite.. Men jag kan passa på att meddela att jag har fått tillbaka min skoldator men den är helt tom och det finns inte så mycket grejor på datorn. Det finns inte ens word! Knas..! men jag får snacka med data killen på skolan sen när jag kommer tillbaka till skolan:)


Just! igår grattade vi AULD på hennes 19års dag och då baka Caroline och jag goda cupcakes (inte dem på bilden) och en smaskig kladdkaka som vi senare fick käka på. Nicole bjöd också på en smaskig kladdkaka med digestive.. den var så god att vi mådde illa efter alla gosaker :D:D


i kväll

Att inte kunna använda min skoldator är jobbigt. Jag har allt på min skoldator just nu så tills jag får tillbaka den så kommer mitt uppdaterande kanske fortsätta vara så kasst som det är just nu.. Jobbigt!

Men nu är jag i alla fall hemma hos nicole och tittar på teen mom. Nicole äter, men snart ska vi fixa oss för en rolig utekväll på SP3A:s studentskiva. Hoppas det blir kul!


bor på landet

  
  
kalven hade lite svårt de första dagarna livet..


men ursh vad tråkigt

ne nu har jag pluggat lite till och från. Det är inte ofta man gör det på en fredag men det behövdes, för vi har nationella i Svenska B nästa vecka och talet är ju viktigt att ha klart i tid ;)

hubbabubba!

Idag gick Amanda och jag ock köpte sockertuggumin på videobutiken som vi skulle ha för att blåsa stora bubblor. Men det blev ganska svårt eftersom vi hade lektion ända fram tills vi slutade. Men det var gott i alla fall:D


Caroline

Kan nu tänka er att en Caroline just nu är i Spanien. Heelt galet. och det coolaste av allt är att hon åkte flygplan idag för första gången!! :D superkul! Jag hoppas i alla fall att hon har en underbar semester och att hon inte saknar mig alltför mycket!^^ Nedå, hon kommer hem tills på måndag så då får jag träffa henne igen. P
puss puss <3<3


Olivia

Olle har gjort en grym header på hennes blogg där hon använder denna bild! kul att jag nämns på headern också:D
 tack söötis:)


Olivias blogg här! Hon har också skrivit ett jättegulligt inlägg om migoch jag tycker värkligen hon är en kanontjej! hon är dessutom en av mina barndomsvänner och det gillart mycket <3<3<3


bara en liten bil för att det ska komma upp lite nytt här


Inte så snygg bild om jag får vara ärlig men jag saknar bra bilder på denna dator..


sorry för tråkig blogg

I skolan har jag fortfarande lite problem med dator.. Jag bär just nu med min hem-dator till skolan vilket innebär att jag både saknar internet uppkoppling och bilder som är roliga att lägga upp på bloggen. Dessutom så väger denna dator mycket mer än den andra och därför har jag idag burit med mig hela datorväskan överallt. Men det har gått bra i alla fall:)

Efter skolan har jag varit så duktig att jag har pluggat hela kvällen lång. Vi har ju som sagt ganska mycket plugg, så det behövs göras även efter skoltid. Men det fungerar också bra! :)


ingen kommentar

Jag tycker det är ganska mycket i skolan just nu, så jag känner mig ganska stressad. Men det kommer ordna sig:) Jag har förhoppningsvis sovmorgon imorgon! så jag får se hur jag gör då.

Bara en vanlig svart-vit bil ;)


surig tjej

Som ni vet så fungerar inte min dator.. Så idag gick jag till rektorn och frågade hur det skulle bli med min lånedator. Men självklart så finns det ingen som de lånar ut!! Alltså hur idiotiskt är det att inte ha reservdatorer om datorerna hela tiden går sönder...... ursh vad jag blev sur! jag fråga henne hur jag då skulle kunna hänga med på lektionerna och kunna skriva alla mina arbeten. Då säger hon att det inte är något som hon kan göra något åt och att jag skulle kunna få sitta i den enda datasal som finns kvar i skolan och plugga... hur f*n ska jag kunna vara med och lyssna på lektionen när jag sitter i en datasal. Korkat tycker jag!

Oj nu blev det mycekt ilska.. men jag brukar inte skriva såhär så det får vara ett undantag för idag ;)


Middag

Ikväll har Claes och jag handlat mat och sen har vi gjort en supergod kyklingsallad! Den blev väldigt god!
Nu är det "mamma byter bo" och det verkar vara jätteskoj:D så ha det bra!

Ursh för skoldatorerna...

Ne.. idag var det inte riktigt min dag.. för idag var det nämligen min tur att få en trasig dator. Mina knappar på tangentbordet fungerar knappt och ibland kommer jag inte ens in på datorn för att jag inte kan skriva in mitt lösenord. Heelt sjukt irriterande.. Så nu kommer dellkillarna och hämtar min datorn imorgon så att de kan ta den och checka in alla mina bilder och arbeten på datorn.;)^^ nedå, skoja! Men den kommer iaf vara borta som längst i 9 dagar. Det är en väldigt lång tid så jag hoppas jag får låna en dator från skolan imorgon:)

Taken!

Taken är en s***t bra film som just nu går på tv:n.. Jag har sett den förut och jag ser den gärna igen:)


Kväller

Måste erkänna att jag hade det riktigt trevligt ikväll med Nicole och Agnes även fast det inte blev så länge. Agnes hade massor av söta sommarklänningar i hennes garderob som jag aldrig har sett förut. Hur gulliga som helst. När jag såg dem blev jag jättesugen på att köpa en massa klänningar till mig själv sen när vi ska åka till Manchester! vilket jag hoppas att jag kommer göra!

     


Heelt slut..

Imorse gick jag upp kl 05.40 och för ungeför en timme sedan kom jag hem igen.. Jag har gått hela dagen óch det har varit en väldigt seg dag. Så nu är jag faktiskt helt död! Nu sitter jag och mumsar på resterna från mammas kalas men snart måste jag upp och fixa mig. För sen ska jag hem till Agnes och snacka Manchester!!!!! :D


Mor 45 år.. =D

  



Nu har vi käkat en massa smörgåstårta. Det var riktigt mumsigt! Till efterätt blev det mina goda cupcakes som jag bakade igår och sedan en massa andra mumsigheter som kladdkakor, kaffetårta och smultronpaj... supersmaskigt! Nu ska jag sova för imorgon blir det att jobba hela dagen. Jag ska gå upp halv 6 och mitt jobbpass börjar kl7.. orkar inte gå upp tidigt imorgon igen.. Men jag får ta igen det nästa helg.. :)


HÖGSKOLEPROVET..

..here I come..



Ikväll blir det kalas!! :D


Bak igen...

Imorgon fyller min kära mor år så min kväll och en del av eftermiddagen har gått åt att baka kladdkakor, chokladmuffinscupcakes och vanliga cupcakes med en annorlunda tvist.. ;D här får ni se några. :)




"Blommor"


Monopol

Nu har Nicole, Caroline och jag suttit och spelat Monopol i ca 2,5 timmar och jag har precis åkt ut... Nicole och Caroline sitter fortfarande och kampas om vinsten. Men som det ser ut nu så leder Nicole ganska mycket. Men allt kan hända i Monopol så vi får se hur det slutar..
time will tell!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus