urk på burk

Upplandscuppsmatch avklarad ikväll. Torsk med 5-0.. vilket var väldigt tråkigt så nu vill  jag inte skriva så mycket mer om den matchen.. byebye! syns imorgon!:D


såhär fint väder var det inte idag.. det snöa och var s**t kalt.


Olivia


Shopping

          

Nu är Nicole, Elin, jag och Caroline hemma efter en dag på stan.. Alla affärer har fått en massa söta och fina vår och sommarkläder som är så roliga att köpa. Men icke sa Nicke..  Pengarna ska sparas och tjänas ihop tills vi ska till England med skolan:) då blir det att shoppa massor..!

             




Stockholm

Nu åker jag iväg till stan! Claes ska köra fiddy.. :) har det braa!

 

Men innan jag åker så ska jag lämna av lite cupcakes på mammas jobb för annars kommer jag käka upp dem och bli en stor bulle..


cupcakes

Ikväll så var jag lite utav en barnvakt här hemma. Linda och jag var ensamma hemma så då passa vi på och baka. Idag blev det coola och snygga cupcakes som jag har fått dekorera.  Det är superkul att dekorera!!!

 




pigga brudar

Nu ska linda och jag ut på en liten rundtur. Det blir att springa för mig och cykla för Linda. Här är vi..!


För er som inte vet..

.. så var Olivia och jag lite busiga i fredags. Olivia skulle nämligen ta hål i örat och då skjutsa jag henne dit och när vi väl kom dit så tog jag också hål!! :D så nu har vi varsit hål i övre delen av örat med likadana örhängen.. :D


Titta vilken underbar vecka jag har


Ett sådant här slappt schema har jag inte haft på år och dagar!! helt underbart..:)


Foto II




hejhej

Idag har jag fotat en massa. Imorse så gick Linda och jag en promenad till crosshallen för att vi skulle titta på Claes när han körde fiddy.. Så då blev det en hel del fula bilder. Senare blev det en fototur med Olle-livia ute i skogen.. om Manda var med skulle hon ha lekt twilight i skogen men det var hon inte. I alla fall så blev det en hel del supersnygga bilder på Olle och här kommer min favoritbild.

Skojsig dag

Det blev som vanligt en lång skoldag. Sedan drog Olivia och jag iväg på en liten biltur till Täby Centrum:) vi åkte också försbi en tårtaffär och titta på coola tårtor som de hade dekorerat. Jätte coolt tycker jag :P
Efter det så blev det hemfärd mot en middag med våfflor och pankakor.. Det är ju som sagt våfflansdag! :D
Sedan kom min lilla Claes hit och då har vi vattnat cross-hallen och badat... :D nu är jag tröött..! så godnatt!


Söttisen Olle-livia :D:D<3


sommarkänslor

Idag när jag vaknade kändes det som om det var sommar och varmt.. jag typ studsade upp ur sängen för att solen sken så mycket.. Olivia kom också hem till mig med bussen så åkte vi tillsammans till skolan.. Myspys:)


dumma.. dumma.. huvud!

Det blir ingen fotboll för mig:( jag har haft ont i huvudet från i måndags och jag brukar typ aldrig ha ont i huvudet.. Så idag fick jag inte gå och träna.. Jag vet inte heller vad det är som gör att jag har ont i huvudet. Enligt Nicoles teorier så kan det vara månens fel! Den har typ inte varit så nära jorden från 1992 som den har varit denna veckan. Coolt om det är därför.. för det var tydligen så att vissa kunde få ont i huvudet.. Men jag har ingen aning. Det kanske är ett alldeles förtidigt aprillskämt..!


Fotbollsträning

Igår hade ju vi som sagt fotbollsträning innomhus om jag hade nämnt det.. xD Dock så har jag trott att det ska ha blivit sista innomhusträningen varje gång i 3 veckor nu. Men eftersom vädret ska fortsätta att envisas om att det ska komma snö och vara väldigt kallt så har vi fått spela inne lite till. Kul tycker jag! Fotboll innomhus är enligt mig väldigt kul. Gårdagens träning var rolig men väldigt jobbig. Vi börjar med lite fys, sen två mål, lite kondition i form av idioten och sen lite mer match-spel. Jag kan inte påstå att jag mådde bra efter vår idiot springning, fråga Mickis så vet ni hur illa jag mådde.. Men nu är jag bra och idag blir det mer fotboll fast utomhus.. yeey!


Internationell ekonomi och geografi!

Sitter just nu och skriver på mitt arbete i Internationell ekonomi och geografi hemma. Och om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att detta är väldigt intressant! Dock har jag alltid haft det lite svårt med att skriva långa texter och STAVNING (som många av er vet).. så detta kommer nog att ta ett tag. Men jag kan vara glad över att jag inte kommer ha så mycket att göra efter att jag är klar.


Bio.. sevärda

Just nu har jag två filmer som jag vill se! det är:
- I am number four
- The fighter (tror den heter så, eller.. matilda?)


matteprov

Snart har Nicole och jag matteprov. Ingen av oss har pluggat särkilt mycket och detta provet ska tydligen vara en utav dem svåraste. Men det gör ingenting.. det finns alltid reparationsuppgifter ;)haha^^ Måste också påpeka att vi sitter själva här i skolan och ska gå på två mattelektioner medan alla andra slutade vid 10.. tyck synd om oss!! hah nedå, det går bra.


Magnum Ghana - hasseltrassel

Idag har jag ätit min första glass för året. Jag fick riktiga vårkänslor när Nicole och jag satt och käka våra glassar ute i solen. Det blev den nya Magnum Ghana som smakar hasselnöt och choklad. Den var värkligen jättegod och jag tror jag kommer att köpa fler av den sorten då tiden är inne för lite glassätande. Men än så länge har jag fortfarande samma gammla favorit, magnum-glass. Och det är den gammla Magnus-dubble. Den med dubbla chokladlager och kolasås.. mumss. Synd att den inte finns längre.


utbildning är bokad

Den 29/06 och två veckor framåt ska jag iväg på en forhoppningsvis spännande och lärorik utbildning. Allt är bokat och jag tror det kommer att bli kul. Ni som vill hitta på något extra skoj med mig i sommar får inte göra det dessa två veckor för då kan jag inte..:P Elller om ni inte orkar med mig så kan ni ju alltid passa på just då!;D


Gårdagen

Det gick väldigt bra igår och det kommer nog bli bättre för varje gång.


Nu  är det snart våår! och det är jättehärligt när det är sool..


NERVÖS

Snart ska jag åka och jobba. Jag börjar bli ganska nervös, men än så länge går det bra. Men det kommer det nog bli ändringar på det väl när jag kommer fram och ska gå till dagiset! xD Men det går nog bra ändå.. ville bara kika in och berätta det. Nu ska jag gåå...


Titta vilken sötis! den var min i en hel dag innan han förlora ögonen...


Vem kan detta vara??


matchen

Torsk med 8-2 mot Danmark. Dem spelar i div.1 och vi i div.4... xD så resultatet var ändå ganska bra.
Här kommer lite bidler:)




upplandscupsmatch

Nu ska vi dra iväg på upplandscupmatch! vi kommer torska stort men förhoppningsvis inte för stort ;)


NV3 STUDENTSKIVA





skolkarn

Igår hade vi det väldigt skoj:) Middagen var bättre än förväntad och jag är glad att jag var med! Jag måste säga att jag är lite aviss på Naturarnas klass. Dem har en väldigt bra sammanhållning och alla kunde skoja med varandra, vilket är väldigt skööönt när man ska ha skiva. Jag håller tummarna för att våran skiva kommer bli lika rolig om inte bättre ;) time will tell...

Men jag måste också erkänna att jag skolka lite idag.. (a) Vi kom ju hem ganska sent igår och jag hade värkligen inte lust att gå upp klockan 7 imorse och ge mig av till skolan för att plugga matte.. så jag sket i den lektionen ;) 

Bilder kommer upp sen för nu har jag inte kameran till hands. 

 

Skiva

Idag är det studentskiva och jag ska gå på middagen. Jag har hört att maten alltid brukar vara skit dålig så jag har inte direkt så stora förhoppningar. Dock så känns det lite knas eftersom jag ska gå på en skiva som jag inte går i och ingen annan som jag känner ska gå. Men det blir nog superkul ändå:D


utklädnaad

jag tror jag vet vad jag ska vara nu.. men det kommer suga gämfört med alla andra.. men det får vara så:P

ooh god help me..

Jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till..! Malin och resten av natur 3:an ska ju ha studentskiva på torsdag och jag ligger lite efter i planeringen när det gäller utklädnaden. jag skulle värkligen behöva lite tips, så ni är varmt välkommna att komma på något:)


Halloweenfest hos Sanna!


hej hej jobb

Jag har fått mitt lilla jobb nu. Jag är och kommer från och med nu vara barnvakt/barnflicka eller vad man nu vill kalla det:) Tjejen som jag ska ta hand om är bara 2.5 år och är jätte sööööt.. hoppas bara allt kommer bli bra och att vi kommer få det kul tillsammans.


Vår USA resa i bildspel

Miami<3 (Vi var där de tre första dagarna)

Vid vårt hotell


Miami Beach


Snyggingar



Key largo(Efter 3 dagar i USA hurde vi bil så då kunde vi åka ner i landet till Key largo)

Vårt hotell



Utflykter (båt- och badutflykt)


Aligatorer:O






Det var svårt att hitta nyttig mat men jag tycker att molly och jag klara oss ganska bra endå... detta fick vi äta..



Tampa Bay

Hockey, Tampa bay



Hotell




Orlando!! sista veckan och här bodde vi i ett hus.. jag skulle vilja visa er massor av bilder på huset eftersom jag tyckte det var såå coolt. Molly och jag fick ett jätte mysigt rum med eget baderum.


Disney land


Vi gjorde mer saker i USA men nu får ni se lite olika bilder bara;)





sååå nu är jag klar! äntligen.. hoppas ni gillar mitt bildspel för nu måste jag fortsätta plugga
Ha en bra dag.


MANCHESTER!

whhii! vad glad jag är just nu!!! Vi ska till Manchester troligtvis  den 14-18 maj:) åååh vad kul det kommer att bli. Jag har länge viljat åka dit och nu kommer jag nog få göra det!!:D:D:D tack skolischh!


ååh man kanske kommer hinna titta på fotboll!! men nee det tror jag inte vi kommer kunna


# USA #


tjoohej..

Idag är det tråkig måndag.. En hel veckas skola väntar, men förhoppningsvis händer det en massa skojiga saker.. Tex som att jag ska lässa min book nu.. nörd nr.1!



möte

Idag åkte jag på möte inne i stan vid odenplan. Planen var att jag skulle träffa min kommande syrelsekolega och vi skulle få information om vårt kommande projekt och arbete i styrelsen i lottakåren.. Men tyvärr så kom inte hon så nu vet jag inte riktigt hur detta kommer att gåå.. :(  men jag hade det trevligt i alla fall. Jag fick lära mig en hel del och jag hoppas att allt kommer fixa sig:)


75års jubileum

75års jubileumet med klubben blev en riktigt toppenkväll. Det bjöds på härlig mat, dryck, trevligt sällskap och bra musik. Grattis till klubben!!


FREDAGSMYS

Ikväll blir det Julia Roberts, gurka, morötter, dipp och en del chips.. Om Caroline och jag hinner blir det kanske fler filmer.


Bara för att vi är såå jäkla snygga!! (EN GAMMAL BILD)

Jag måste komma på hur jag ska göra imorgon.. Två val.. båda känns lixom roliga och saker man vill göra:(
Det är inte alltid lätt...


En ganska cool bild enligt mig


Linda


det är inte alltid rättvist..

Idag har jag och Nicole heldag med 3 mattelektioner och datorbaseradredovisning. Sammanfattningsvis så går vi heldag medan resten av vår snälla och rara klass bara har 1 enda lektion..



På Disneyland


RAST

Klar! nu är Nicole och jag färdiga med dagens matteuppgifter i boken så då får vi ledigt resten av lektionen har vi bestämt:) Så nu sitter Nicole och tittar på en massa bloggar på datorn och jag läser.. Jag är en liten boknörd så jag sitter och läser varje stund som jag får över.. knass



Zumba

Jag kom precis hem ifrån träningen.. Och gissa vad??!.. Zumba läraren från gymmet kom till vår inomhusträning i karby så att vi fick dansa loss ett tag. Det var faktiskt väldigt skoj att göra det med laget och det blev massor med skratt. På slutet han vi spela fotboll i ca 15 min. :)

Juste! vi har internet här hemma nu!! och då menar jag inte intternätt! Jag blev lite bloggraped förut av en viss liten tjej:P



En bild som är tagen på flyget påvägen hem från USA

 


Jäckla bajjs

Jag hatar att mitt intternätt är paj. Jag hadde inte intternätt igår och inte idag heler. Hitils idag har jag inte jort så jätte mycke.

Skolan

Jag är typ brun! när jag var i Usa så kände jag mig jätteblek jämfört med dem i min släkt som jag åkte dit med. Men nu när jag är hemma känner jag mig jättebrun och jag tycker det känns underbart!! Ruuuligtt.



Juste "appropå" mina fina naglar så gick en nagel sönder när jag skulle gå ut ur bilen idag:( så nu har jag ingen tummnagel:( fuult


tjej-fix

När man inte har så mycket att göra kan man ju passa på att fixa naglarna.. Det har jag precis gjort^^ xD


BTW vi har fortfarande inge internet här hemma och vi vet inte riktigt när någon kommer och fixa det.. buhuu:( men just nu har jag tur som får låna mammas jobb-dator där hon har trådlöst nätverk:Djippi.. Men jag måste erkänna att jag har lite svårt att trycka på datorkanpparna.


hemhemehemhemmeheme

Nu är jag hemma!! eller jag kom hem igår klockan 11:) Men eftersom vårt internet inte funkar eftersom ledningen har rivits ner eller något knasigt..:( Så idag är det första gången jag går in på internet på över en vecka!! helt gaaalet. Men jag har i alla fall massor att berätta och massor med bilder att visaa sen när jag kommer hem då jag har lite mer tid. Nu ska jag plugga matte helaaa dagen och efter lunch har jag prov.. Hoppas jag får G- för mer än det kommer jag aldrig få... jag har inte hunnit plugga någonting


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus