Hejhej

Nu har jag lite brottom att skriva eftersom alla vill ga och handla nu.. Det ar namligen molnigt idag sa det passar bra med lite shopping:D bra for miig.. :D Hade tankt skriva lite mer om vad vi har gjort och visa lite bilder men eftersom jag satter mig pa den daliga datorn sa far jag gora det senare for den har datorn ar en ris hog!! Men jag kan ju passa pa att beratta att jag ska se pa NHL match har i Tampa bay som vi just nu ar. Mormar ville ga sa vi foljer med.. Det ar Tampa Bay mot Ney Jersey! hoppas det blir spannande.. :D tjoo ha det bra sa hors vi senare. :) ha ett bra loov nu alla glada tjejor och killar. puusss

godmorgon!

Nu har vi vaknat har och nu ska det ga och packas.. Vi ska hyra bilar idag och aka ivag som ni vet!! Det verkar bli soligt idag igen sa det ar superkul.. jag hoppas det goda vadret haller sig:)

Juste! Vart foretag ar ju pa Uf-massan idag ocksa.. Jag kan faktiskt inte sluta tanka pa hur dem har det dar och hur det gar med allt. Jag hoppas ni har det kul och att allt med montern har gatt bra!

Lyckat till tjejor! :)

Hej hej Sverige fran Miami Beaach!!

Nu ar det kvaller har! Vi har kakat god middag och jag har tagit en massa snygga kort i morkret! Vi har haft det valdigt fint vader bada dagarna har i Miami Beach! Vi har ocksa sett Miami ink studion!!! det var valdigt grymt! Kan ocksa passa pa att saga att molly ar en stooor tomat i ansiktet efter forsta dagen pa stranden...^^ Jag ar dock lite finare, fast inte lika brun :(^^ Imorgon bar det av till Everglades och om nagon dag eller nagot, ska vi titta pa en massa krokdiler..! Aaa detta blev lite om hur vi har det, aterkommer kanske nar jag far tillgang till en dator igen:) puss och hej.. Saknar alla!!! :D:D <3



Hihihi, sahar ser det ut hos oss typ.. Jag gillar den sista bilden mast av alla!!:) Drinken till venster drack jag i kvall:)

god morgon




Hejhej, såhär är det hemma hos miig idag.. Claes är här och solen skiner:D

Nu är det bara en timme kvar till avfärd!! :O


naaw

Min pojkvän är hemma hos mig ikväll för att vi ska kunna träffas innan jag åker iväg i hela två veckor.. jag kommer inte träffa någon och jag kommer sakna alla!!! Så puss på er och glöm inte bort mig ;D

Men älsklingen min kommer också att köra oss till flygplattsen imorgon så att jag kan få en stor fet hejdå puss!
Me like a lot!!!

Here he IS! Det ser smaskigt ut med en massa glass och jordgubbar, men det är inget vi har ätit idag :P



Jag måste bara erkänna att jag är väldigt spänd och förväntansfull så jag kommer nog inte kunna sova nu:)
Godnatt<3


Vampire diaries!


Idag börjar Vampire Diaries igen.. Det ska jag se innan jag går och lägger mig:)


Klarish

Nu är packningen nästan helt klar. Det saknas bara lite saker som måste packas in i handbagageväskan så som mobil, laddare och sådant som man inte riktigt kan packa ännu. Nu börjar jag bli väldigt nervös.. eller jag har egentligen varit det hela dagen. Men jag har varit duktig på att fördriva tiden med en massa andra saker somTV och dator.



Tack tjejor som gratta mig på namnsdagen idag!! :D sööta ni är♥


→ → → → → Frida ← ← ← ← ←

Idag har jag namnsdag!! inte så speciellt med det, men ändå ganska kul! för idag är det min dag. :D:D


Fredag

Inatt sov jag i hela otroligt 9 timmar.. det var väldigt skönt även om jag kunde ha sovit mycket längre. Sömnen behövdes eftersom jag inte har sovit så mycket de senaste dagarana och på grund av att jag inte kände mig så frisk igår kväll. Idag känner jag mig dock bättre än vad jag trodde att jag skulle känna men jag känner mig  ändå rätt så hängig, typ febrig.. Men mest känner jag mig nog ganska rädd för att bli ännu sjukare, vilket jag verkligen inte vill. 

Tack rara tjejor som höll tummarna för mig igår!! jag är övertygad om att det hjälpte ;D


Men skitskitskitskit......!!!

Jag känner mig krasslig... Min hals och mitt huvud känns inte som det ska och jag fruktar att jag kommer att få feber och bli ganska sjuk. Om jag får det Linda har haft kommer jag att bli väldigt, väldigt ledsen:( Håll tummarna för mig. jag kan behöva det nu..


nyyy blogg design

Nu har jag gjort det igen!! Ny bloggdesign, jag hoppas den är okej;) Jag tycker nämligen att det är tråkigt att ha samma hela tiden så det blir byten ganska ofta:P


Vad har jag för mig just nu??!?!

Jag packar min reseväska. Jag borde plugga också men jag är nog lite för lat för det.. så hoppsan! Men just nu är det bäst om jag packar.. Det måste bli klart och det är mycket roligare än att plugga;)


Svammel inlägg!!

Jag sitter i skolan och planerar inför UF-mässan med företaget. Det är mycket pyssel och tråkighter som måste göras. Fast egentligen är det inte så farligt eftersom vi inte gör så mycket^^ Jag känner mig lite ledsen över att jag ska missa UF-mässan eftersom det ändå är ganska kul att hänga med företaget eftersom vi har så kul tillsammans! oftast i alla fall.. !:D UF-mässan är ju ändå något som man kommer komma ihåg och nu missar jag den.. Men jag ska inte sura. Det finns roligare saker i världen och jag kan inte va ledsen över en grej som denna. Jag ska ju nämligen åka till flygplatsen om nästan exakt TVÅ DYGN!!!

På lördag kl10 någon gång blir det avfärd mot USA och jag är jätte nervös...! det kommer bli jätte kul och spännande. Dock tror jag inte att min blogg kommer att uppdateras så mycket eftersom vi troligtvis inte kommer att ha någon dator med oss. Men man kan ju hoppas på någon lånbar dator. Jag får se hur det blri..

BTW! jag kommer nog vara lite jobbig och skriva en massa om USA. Men det är ju inte ofta man reser så jag anser att det inte gör så mycket.. :D:D



Fotbollsträning och kalas

Nu ska jag iväg till Matilda, hennes mamma fyller nämligen år så jag tänkte åka och gratta henne.:) Efter det ska Matilda och jag till fotbollsträningen.. det ska bli härligt att få spela lite fotboll och springa av sig lite. Jag kommer ju nämligen inte få spela fotboll på mer än två veckor. Men jag är inte så ledsen för det.. jag kommer ju vara i USA!!


titta vad jag fick från posten

Mina böcker som jag har beställt från internet.


hejhej

Idag har jag haft ont i magen ganska mycket:( det blir lixom så tråkigt när man har det.. Snart har jag också matte lektion och jag bara blir så trött på den där matten.. urschh!!! men nu ska jag inte vara sur:D:D::D::D:D:D

Bilder som fanns i kameran

Skolavslutningen..



...och några bilder från en ganska rolig kväll.. ;)



hemma igen


Vi har en sjukling i huset nu.. och jag vill inte bli smittad så nu gäller det att käka massor av vitaminer!! eller vad man brukar göra xD


Men kissen är pigg och är hela tiden nära på att riva ut alla blommkrukor..:D

hihi gissa vem som är glad!

Jo jag är glad!!! Titta vad jag har hittat!!

Min kamera...! ♥


osis..

Idag gick jag och Älsklingen upp en timme för tidigt.. anledningen till detta är att Claes ställde klockan lite fel igår kväll! så nu har jag gått på en promenad nästan fram och tillbaka till skolan! opsi... men nu är jag i alla fall inte trött längre! ;)

hihi duktig tjej

Nu har jag varit och gymmat! Idag blev det två pass..
- cykling 45 (dööö jobbigt om man tar i)
- core (jobbigt för den som inte har så starka mag- och rygg muskler)

Men det gick bra för mig idag och jag är glad att jag åkte dit:)


Måndag

Idag är det Alla Hjärtans Dag! guu så mysigt..


Idag har jag massor att göra. Jag har till och med skrivit upp en lång lista som jag skulle behöva göra. Dessvärre tror jag inte att jag kommer hinna med att göra allt. Men anledningen till denna lista är på grund av att jag i slutet av veckan måste vara klara med all packning + allt annat innan vi åker till USA!!:D:D puss och kram på er!


dagen

Idag har jag försökt hinna med så mycket som möjligt. Men det känns ändå inte som jag har hunnit det.. Jag har gått en promenad, tvättat, städat, handlat solbrillor eftersom mina har gått sönder:( Sedan har jag under hela dagen letat efter min lill kamera som är BORTA!! Jag kan inte hitta den och jag skulle värkligen vilja ha den.. Om någon har sett den så säg gärna till:) Nu ska jag titta på film och slappa. Ha en mysig söndagskväll!

solpromenad





Gårdagens middag


Middagen blev framför Tv:n



Glass och Hallonpaj.. mumsigt

förberedelser

Idag var ju som sagt Nicole och jag i stan. Det var väldigt intressanta föreläsningar och vi fick mycket insperation av att åka. Så jag är glad att vi bestämde oss för att åka. :)



Nu håller jag på med lite förberedelser inför kvällen. Älsklinge kommer nämligen hit och jag ska bjuda på lite sallad + något annat mumsigt!! så jag hoppas att han inte läser detta innnan han åker ;)

Blueberry

Idag ser det ut att bli en riktigt fin dag..! Solen skiner och jag blir aldeles lycklig! :D:D:D
Idag ska jag dock inte sitta still.. Snart ska jag in till stan och bli inspererad av blueberrys mässa:) Nicole och jag tycker båda att det ska bli intressant eftersom det är något vi skulle tycka vara kul att göra. Dock har jag hört att det är jätte dyrt men det väntas att se. Hoppas det blir bra:)


uppdatering från gårdagen

ojhoppsan, nu har jag varit lite seeeg.. men jag kan ta och berätta vad som har hänt. Igår förmmiddag hände väll inte så mycket i skolan, men senare så så fixade vi faktiskt våra teer. Så nu har vi några nya smaker så det är bara att köööpa. Om ni vill..

Igår kväll så spelade ju vi som sagt fotbollscup som många vet. och det var faktiskt väldigt kul. Men dock så kom vi inte riktigt vidare till slutspel. Men vi kom 3:a i vår grupp så nästan. Lena, Olivias mamma fyller år idag så vi sjööng för henne igår kväll efter tolv slaget. Grattis till henne. :)



hejhej myskväll!

Linda och jag har precis varit och ätit hemma hos mormor. Väldigt god mat blev det. Men nu sitter vi här i soffan och ska titta på "Man of the house" och mysa med en kopp te. Det är skönt med plugg-fria dagar:)


Yrke.. ointressant fakta

Vad är mitt framtida yrke. Här är resultatet..



Ekonomiska Eva:

- Ekonomi och Administration
- Ledarskap, organisation och företagande 
- HR, Personal och arbetsmiljö
- Försäljning
- Inköp och logistik
- Juridik
- Säkerhet

hmmm... va svårt det är!?!


Idag har älsklingen fått sin.. men inte jag.



tänka sig..

Jag har tänkt.. jag borde börja blogga om något mer intressant. Något mer än mitt liv och bilder. Men jag kommer inte på något.. så ni får fortsätta läsa om mitt pladder och ibland typ ingenting. Men bara om ni vill förståss;)

Nu verkar jag i alla fall inte orka att plugga något mer. Men det gör inte så mycket för jag ska ändå på vår sista innomhus fotbollsträning för denna vinter skulle jag tro. Det tycker jag är väldigt tråkigt, men sant..


skoltrött

Jag har blivit väldigt skoltrött! Jag går i skolan hela dagarna och plugget tar mycket tid av fritiden. Nu ska jag också sitta kvar i skolan och ha tråkig matte eftersom jag har varit så dum och valt det när jag egentligen kan åka hem.. Veckan efter lovet är det tema-dag och då kommer jag också gå heldagarn medan alla är lediga.. ne nu ska jag sluta klaga och börja plugga matte. Ha det så bra ni som kan ta det lugnt.


duktig

Idag har jag varit väldigt duktig. Sovmorgonen från Engelskan gjorde att jag kunde sova ända till 9, men icke sa nicke.. Jag gick upp klockan 7 och drog iväg till gymmet för att röra på mig lite.. så nu känner jag mig jätteduktig:)


plugga plugga internationell ekonomi och geografi

Hela dagen har vi haft lektioner i internationell ekonomi & geografi hela dagen!! sen när jag kommer hem blir det att fortsätta plugga på samma sak. Vi har nämligen prov på torsdag och det är massor att plugga på.. jobbigt... Men först ska vi i vårt företag få lite feedback från UF-redovisningen. Sen är det tåget hem och sen ska jag göra en efterlängtad mummsighet!


min mugg


Time out

Idag har Caroline, John, Hansson och jag varit på inspelningen av Time out! det var jättekul. Det va roligt att man fick spela in en massa applåder och låtsas skratt. Men det roligaste var nog att man fick vara där och se alla komiker!! Vårat program visas på söndag kväll, så titta då! det ska iaf jaag.



caroline here I come

Nu ska jag dra till Caroline. Vi ska gå vår promenad som vi behöver göra med skolan eftersom vi har ledigt. Sen ska vi försöka plugga lite.:)


Idag har jag faktiskt inte haft så mycket att säga..

Jag har typ gjort massor men ändå inte.. svårt att förklara. Men jag har gått en promenad, hjälpt till lite, varit lite bonde, haft fotbollsträning och lite annat skoj.


Kvällen

Ikväll har jag haft en jätte kul och tevlig kväll! den började med lite kalas hemma hos Olivia eftersom Lena och Sven (olivias föräldrar fyller år. Sedan var vi så roliga att vi åkte iväg till Skridsko-discot i KÅRSTA!! :D Det var faktiskt jätte kul!

Nu sitter jag och gottar med med denna.


plantaget

Idag har mor min och jag varit på plantaget och köpt hem lite snyggq växter.


fint väder


Heta Drycker mys



Nu har alla åkit hem och jag ska sova. Jag måste bara avrunda dagen med att säga att vi har haft en riktigt mysig och trevlig kväll! det bästa av allt var att vi inte behövde prata någonting alls om vårat företaget, utan istället hade vi väldigt kul med charader och film. Tack för ikväll tjejor, detta gör vi om!

Mumsigt och nyttigt!

Isglass är ju faktiskt väldigt gott!! Här är en nyttig variant som jag nu dricket..

Vatten + c-vitamin + citronsaft och sedan in i frysen ett tag. Mums..


Gjort idag

Efter skolan gick jag och fikade med Hansson! det var väldigt trevlig! Sedan har jag varit utav en liten hurtbulle och gått till mormor, där jag spendera lite tid. Jag fick en tröja som jag inte riktigt har testat ännu och desutom ett riktigt skönt pannband.(låter töntigt...jag vet. Men den var väldigt gosig) sedan fick jag också låna en väldigt snygg skjal/halsduk som kommer att användas.


Det var inte denna halsduk jag fick..


Så ligger det till..

hejhopp! min pojkvän är borta över helgen och kommer hem på måndag.. tråkigt.. men som tur är så kommer jag ha massor av andra rara människor i mitt liv de närmaste dagnarna. Efter skolan blir det Hansson och ikväll blir det företags mys!


Öppet hus på Vallentuna Gymnasium




Nicole och Agnes var duktiga och pratade inför alla människor i Aulan om vårat program. Sam-ekonomi!

Och som ni ser på bilden längst ner till venster så fick vi höra vacker körsång av the teachers, Caroline, Nicole och Amanda. Snyggt!

Sammanfattningsvid blev blev kvällen faktiskt ganska skoj. Bra sällskap!!! Men vi fick inte mycket sålt, bara 4-5 stycken. Dock gick det bättre för killarna på bilderna som fick ganska mycket sålt.

matlagerska.. det är jag!


Idag tog jag tag i matlagningen eftersom ingen var hemma då. Så då fick jag göra mina efterlängtade fylda paprikor. Gott!

Torsdag

ååh torsdag! idag slutar jag  ju tidigt.. så då ska jag hinna plugga en massa, kanske laga mat(om jag orkar) och ikväll blir det öppet hus i skolan då vi ska visa vårat företag. Lite marknadsföring typ...

Hela gänget i Heta Drycker UF:) BTW.. nya te sorter är beställda och kommer när som helst så det är bara att säga till om ni är intresserade?!



Dagens ego


oj va konstigt

Nu har jag ändrat hela bloggen!!! Hoppas det inte ser helt störd ut, för då får ni säga till så är ni gulliga<3<3

Fotbollsträning

Ikväll är det fotbollsträning och jag längtar jättemycket till jag får åka dit. För det innebär att jag inte kan plugga något mer idag. Jag massor av läxor att göra men när man ska på fotbollsträning så har man en bra anledning att skippa plugget. Smart va!?


Stressad

Det är inte lätt när det är svårt..

Ungefär så känner jag nu. Det är mycket i skolan, läxorna lägger sig i högar och jag har massor av andra saker som måste göras. När man kommer till planering är det oftast dessa saker som priotriteras och träning och annat skoj finner ingen tid. Men nu är det bara tre veckor intesiv pluggning kvar, för sen kan jag ta min efterlängtade ledighet. Så jag kan nog egentligen inte klaga så mycket... Så nu håller jag tyst.


header?!


Det är denna jag har nu..


Detta är den nya som jag testa. Men jag tycker nästan den blev lite för ljus.. jag får tänka på saken:)


spruta + soppa

idag har jag varit och tagit spruta.. inte så kul, men det gick bra:) jag har också ätit en ny väldigt god soppa där jag fick välja en massa goda ingredienser:) så den soppan blev kallad efter mig. Fridas soppa:) gott!


LOVE


You see what you want to see...


no life..


kuuul man kan ha...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus