pluggiplugg

nu har jag pluggat, och försökt pluggat hela dagen! fast jag har faktiskt råkat göra lite andra saker också. bland annar så började jag leka lite och fixa bilder som jag har tagit förut. Och denna blev faktiskt riktigt söööt! =D


längtar till helgen

nu längtar jag jättemycket till fredag så allt i skolan är klart och man kan slappa och göra vad man vill! för nu sitter jag här och pluggar precis när jag har kommit hem och jag kommer att få lov att plugga hela kvällen.. vilket liv..


blommisar



Blommisar som jag fick på min födelsedag! superfiina! ;D

Amanda är bra!

hhihi Amanda var bra och skrev om de dumma killarna från min fest på hennes blogg! och hon har också beskrivit hela berättelsen som jag delvis har hört och varit med om:)

Titta på hennes blogg här!! AMANDAS BLOGG


seeegt!

Det kommer bli en jobbig vecka nu!
- på onsdag har jag matte prov
- på torsdag har vi en jätte viktig företagsredovisning för jättemånga!

Jag är jättenervös inför redovisningen eftersom vi måste vara jätteprofsiga. Vi har massor att göra klart och plugga på. Däför kommer jag ha no-life dom kommande 3-4 dagarna. tråkigt!


2010-11-29


Detta är mitt nya USB-minne! jag tappa locket i matsalen idag så att den flög jätte långt xD

kalas



muuums!

:)


igår fick jag en locktong av ett gäng söta brudar!:) jag gillar den starkt! :D


28 november

Tack alla supersöta människor som var med på mitt kalas igår som gjorde kvällen lyckad. Vi hade grymt kul och roligt! det var i alla fall tills jackor blev stulna. Dom som gjorde det tycker vi inte om:( Lyckligtvis, så hittade vi jackorna efter en tids dektektivande av Mor min, Malin, Claes och jag. Så nu har vi alla jackor, så ni som vill ha tillbaka era jackor får gärna ta och ringa eller komma hit och hämta dem. Men tack en en gång för allt, presenterna och för er som var så gulliga och började städa mitt i natten.

Puss på er!
Här kommer några få bilder från igår:)

Pippi Caroline och herr Nilsson, Daniel


Malin som ser störd ut! jag, och älsklingen som syns bässt! :D


Olivia och jag ;D


Boysen!!

städning

just nu städar jag, sen ska jag städa lite till, sen kommer jag städa ännu mer, sen kommer jag baka, sen kommer jag få gäster, sen kommer vi äta det jag har bakat + en superfin tårta som Malin och jag fick igår:) och någon gång under dagen ska jag lägga in lite bilder;) hare bra!

NU ÄR JAG 19 OCH GAMMAL!!! DET KÄNNS HELT GALET!! =O


kalaskalaskalaskalaskalaskalaskalas....

ikväll kl.8 börjar Malins och mitt födelsedagskalas! det har varit lite jobbit att få allt att funka och en del är kvar att göra. Hoppas bara allt löser sig så att det blir en grymt rolig kväll. Dock är jag typ sjuk, och har ont i halsen och huvudet, men nu ska jag gå och sova lite så att jag kommer bli jättepigg sen=D

Förra året!


Föresten så bjuds det på kladdkaka ikväll! =D muuuums!




usch

jag har ont i halsen:(


kulkul

Den ena sa till den andre:
- vad är clockan?
- I don´t know?
- vad betyder det?
- jag vet inte

fika pause

nu ska jag dricka te och bara vila upp mig med älsklingen så att vi blir pigga och raska tills imorgon då dagen inte kommer ha några lugna stunder. Vi har nämligen massor att göra.


hej strutsen

Hansson är bäst!

tack så mycket john för att du ställde upp! :)


tuggtugg


På rasten gick Caroline och jag och köpte massa tuggumin så att vi kunde blåsa megastora blåsbubblor!

collage


te!

igår fick vi hem vårat te-leverans till företaget, och idag fick vi öppna paketet:) så snart kan man få köpa te och chokladpulver av oss. Men först måste vi fixa etiketter!! :D


fredag!

kul med fredag! :D


kladd kladd..

äntligen så har vi börjat baka några kladdkakor:)


klockren

"Hur kom du hem efter festen igår?"
"Som en blixt!"
"Så snabbt?"
"Nej, men liksom i sick-sack..."

hahahahhaa. undra hur många som kommer säga såhär på söndag efter förhoppningsvis en riktigt rolig lördagskväll! :D


städa

idag har Malin och jag börjat röja upp i Drottninggården och det tog jätte lång tid. Vi har dock massor av saker kvar att göra för att det ska bli bra:) Men nu ska jag ta in grejor, åka och träna, baka fler kladdkakor och plugga. Sen ikväll ska jag ta det lugn och titta på robinsson!:)


grymt sa grisen

Idag har vi köpt ljudanläddning tills på lördag, det kommer bli kanonbra.

fail xD

när man tillslut börjar baka kladdkaka så har lill syrran Linda skrivit fel och man tar 1dl för lite vetemjöl! de blev sega och inte alls goda. Så när man har gjort 5st kladdkakor, så måste man göra om allt igen. inte braa!


kul i jul


                             puss på dig

zz zzz

nu är jag trött, godnatt <3<3

dålig planering

Jag tror jag är lite av en tidsoptimist. Jag har nämligen tänkt att baka kladdkaka i 3 dagar nu. Men imorgon måste jag baka! :)


fotboll!

snart drar jag på fotbollsträning. najs!


ollelivia

Efter skolan drog jag till Olivia för att få hjälp med lite kläder och sånt till min utklädnad som jag skulle vara på lördag. Men när vi hade kommit en bit på vägen så sket sig allt och det var dags att komma på något nytt. Synd, men nu tror jag att jag har kommit på något nytt:)


Julafton om en månad! =D





julafton om en månad och advent på söndag.
nu börjar det kännas som om julen är på väg:)


2010-11-14

woho 4 dagar! :D

igår kunde jag inte baka kladdkakor eftersom våran form var borta:( men då får jag göra det idag istället:)
jag måste också bestämma vad jag ska ha på mig på lördag! det kommer att bli svårt:P

jag kanske kan vara någon av dessa.

 
               Tomte                                       ängel                                häxa

nee, jag tror inte det. jag får komma på något bättre;)

Ny bloggerska på G

idag har Caroline skaffat blogg! hur kul som helst och det kommer bli spännande att se vad hon skriver för roligheter! :D:D:D


bra

ung och bortskämd är faktiskt ganska kul. så nu ska jag fortsätta titta på de avsnitt som jag har missat.

bakelebak

nu ska linda och jag baka lite kladdkaka:)


en rolig bild som jag hitta på lindas dator:)

punkt

nu vill jag hem och bara vila. Vi stressar hela tiden för att få klart den här dumma affärsplanen, så man blir helt slut.. ge mig ledighet!

         

när jag kommer hem ska jag kanske baka massor av kladdkakor! mums.


shit

jag skulle fixa min blogg, men det gick inte. så då skulle jag byta mall och det går inte bra. så nu får det bli denna tills jag orkar fixa den!


nu är jag med älsklingen, och han ska sova hos mig fast han tydligen har sovmorgon i morgon:)

get it!

Jag är dålig på svenska. Eller rättare sagt jag är dålig på allt som har med stavning att göra så jag skriver ofta fel. Men mina gulliga vänner rättar mig hela tiden så jag kommer att bli superbra på stavning och grammatik.


företaget! jag ser ganska kort ut

test

just precis gjorde vi ett ganska roligt test på engelskan, jag kommer inte riktigt ihåg hur alla frågor var men här kommer några.

Gör testet!
1. du ska gå i öknen en längre tid, hur många skor tar du med dig?
2. ditt skepp sjunker och du simmar till livbåten. När du kommer dit, hur många människor ser du i båten?
3. du kommer fram till ett hus mitt i öknen, när du kommer in ser du någon där. Hur ser den ut och hur är hon(glad, sur till exempel)?

sen var det några andra konstiga frågor xD

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vad svaren säger er!
1. hur många riktiga kärlekar(tjejer, killar) du kommer ha innan du gifter dig.
2. hur många riktiga vänner du har.
3. hur din kärlek kommer att se ut.

kalas

snart fyller jag år, nämligen på söndag. Men på lördag är det dagen som gäller för det är då Malin och jag ska ha kalas. Temat är fantasi, så man kan egentligen klä ut sig till vad som helst och igår kom jag på vad jag ska vara:) jag tänker inte tala om vad, men nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig:P Det är också en massa annat som måste bli klart inför lördagen. Men det viktigaste är ju att alla kommer och att vi får en riktigt rolig kväll!


skulle lägga upp en till bild på när caroline läser den jättegulliga dikten som hon skrev till mig!:) men det dampar så den får komma upp sen;)


cupen

1:a matchen = oavgjort
2:a matchen = vinst
3:de matchen = förlust (mot Olivia)
4:de matchen = vinst (jag gjorde mål, grymt kul)

Det var en jätte rolig cup som höll på större delen av dagen. Vi spelade bättre än förväntat och vann mot ett grymt bra lag. Vi kom dock inte till slutspel på grund av ett dåligt resultat i en helt annan match. vilket var väldigt tråkigt. Men vi kom istället trea utav fem lag. Ruligt!


godmorgon

nu drar jag på innomhuscup! vi kommer möta massor av bra lag så vi får hoppas att vi är extra bra idag så att vi kan vinna lite matcher. Fast det viktigaste är nog att ha kul. :) ha det bra!

hej och godnatt

nu ska jag sova, men kommer inte kunna sova så länge eftersom jag ska gå upp tidigt. :P
Sammanfattningsvis av dagen så har jag nog inte gjort något vettigt alls utom att jag har åkt och handlat lite flyttlådor och plastkassar. Annars har jag bara tittat på film, varit hos älsklingen och tagit det allmänt lugnt. Jag kommer vara utvilad ordenligt till imorgon, men hoppas bara att jag inte kommer vara sjuk eller trött för då blir jag sur:P


Förra helgen!


vila

idag är det slappa/vilo-dag! för imorgon är det cup och då måste man vara helt frisk och utvilad:) så ny ska jag ta en kopp te och titta på tv-serier. adios! hasta luego!


jag måste lägga in de här bilderna från middagen hos Olivia på FB! men inte just nu:P


igår

Bion igår var toppen! Filmen var så spännande hela tiden att man aldrig kunde slappna av. Filmen heter Unstoppable.

caroline asospop

idag har carro haft en RIKTIG hes-dag! hon har knappt kunnat prata och hon var typ läskigt hes imorse, ästan så att man börjar bli orolig om hennes hesa röst kommer bli bättre tills på söndag. för då har vi fotbollscup och det är jätte viktigt för oss att caroline, våran målvakt kan prata på planen. Jag håller tummarna! =D


nästan för snygg


ikväll

ikväll blir det bio med älsklingen, om han kan komma hem någon gång


saco-mässan

idag har alla 3:or som vill åkt på saco-mässan i älvsjö. Nicole, agnes och jag gick tillsammans hela dagen och plockade på oss en massa papper från diverse universeitet. vi tog också en massa godis, några pennor och helium-balonger. Nu har jag fått lite ideer om mitt framtid men jag kan inte komma på hur jag ska göra i alla fall, så jag får fortsätta spåna.

Det var roligt att man fick helium balonger. Jag har nämligen aldrig testat helium förut, ínte amanda och nicole heller.  Amanda och jag testa idag och det var superkul! det måste jag testa igen.

blev den bra eller blev den bra


ojoj va svårt

det är svårt att avgöra livet! vad jag ska arbeta med resten av mitt liv. Om jag ska studera på universitet eller inte. Om ja, vad ska jag studera?! det är jätte svårt. men vad jag tror så kommer jag ta ett helt år ledigt för att jobba och göra något skoj =D

Imorgon är det i alla fall saco-mässan så då kanske man kan få lite insperation om hur man ska göra =)


Idag när vi tog kort


tjoho, nu är jag hemma

jag har varit i skolan hur länge som helst idag! till kl 5 fast vi slutade 2! men nu har jag kommit hem och hunnit äta middag. nu ska jag slappa och titta på Robinsson ikväll =D


foto

idag har vi tagit en massa kort till företaget, men jag blev typ inte så bra på bilderna men det får gå endå



tack Robert för hjälpen


hungrig

jag är mega hungrig! undra vad det blir för mat?


sego

jag orkar typ inte göra någonting alls idag. det får bli att titta på film istället :)



Ikväll blir det dock fotbollsträning om jag ska vara med


Kallt

är det kallt ute eller? det är skit kallt! men konstigt nog är det bara -1.. helt crazy


Film

filmtips om man gillar fjollfilm och poker. Filmen heter 21!


godisförbud

nu ska jag börja med godisförbud ett litet tag ;)


ahora!

nu ska jag vara en duktig flicka och laga mat till alla idag! hoppas det blir gott!


Hjälp oss please!

Nu är det så att vi i vårat UF-företag som vi driver i skolan behöver en logga och vi har gjort en massa olika. men nu behöver vi hjälp att välja mellan dessa två:






Vilken tycker ni är snyggast och skulle passa bra till våra bruna och röda påsar?


sömnig

jag vill ha sovmorgon! men neeej, det kommer jag inte få =P


Olivia

Olivia är gullig på alla sätt och imorse kom hon till skolan med chokladbollar till frukost. helt galet! men jätte gott!

 
Olivia


krull och mittbena


nu.nu.nu.

nu gör jag inte så mycket mer än att väntar på att engelskan ska börja. då ska Nicole och jag skriva om en resa till Australien. Det är ganska intressant eftersom det skulle vara ganska rolig att resa dit :)

I Thailand<3


sammanfattningsvis av dagen, så har det varit segt och tråkigt. Men det är tur att man har snälla och gulliga vänner att vara med under dagen iaf =D


SKoLan äR tRisT

nu är det måndag igen:( man måste komma till skolan och plugga en massa matte på morgonen,  inte jätte kul kan jag säga. Jag börjar också få ondare i halsen:( Hoppas dagen blir bättre än hur det känns nu.


=)

nu har jag kommit hem från en rolig fotbollsturnering. Det gick inte så bra i början men vi vann 1 utav 3 matcher.
 


jag gjorde ett mål! =D


Fotboll

Nu drar jag på tränings fotbolls cup:) hoppas vi klarar oss bra och att det blir superkul.


mums

Nu har vi smakat bakelserna:)

Resultatet: - Glassen blev inte god! 
                       + Kejsarkakan blev jättegod!


Farsdag

Idag är det farsdag och då har lill syrran Linda och jag bakat marshmallowglass och kejsarkaka:)



Hoppas det blir gott!


cup

ikväll är det fotbolls cup! spännande!

jag kommer troligtvis att spela med Amanda, Matilda och Mickis:) hoppas bara Matilda är frisk!

hemma

Det har varit jätte kul att bada idag! men nu är jag hemma hos min älskling och är jätte trött.
Godnatt på er:)

bada!

Nu ska matilda, olivia, amanda, caroline och jag åka iväg till fyrishov och bada. Det var jättelänge sedan jag var och bada på ett äventyrsbad så det kommer säkert bli roligt:) hoppas bara jag inte får ont i halsen:)


jag har nog råkat smitta matilda och mickis för de har också ont i halsen idag. Inte bra:(


Jag gillart

Jag tycker det är skit bra att Matilda lägger ut massa bra låttittlar på sin blogg!


Klicka på Matilda för att komma till hennes blogg ;)


Id.ag

om två timmar så ska jag på fotbollsmöte, trevligt! Men nu skulle jag vilja träna på take care. Men jag hoppar över det eftersom jag har börjat känna att jag kommer att få ont i halsen och vi har träningscupp på söndag eftermiddag som jag inte vill missa.Men nu ska jag städa. Ha det bra!


Gårdagens Tjejkväll

Jag vill tack alla för en trevlig kväll och till Olivia som fixade tjejkvällen! Det var superkul!:D




Olivias födelsedagspresenter

Grattis Olivia i efterskott!



Önskar Amanda, Caroline och jag
(vi fixa chokladbollen och tröjan igår när vi gjorde kladdkakorna;)


Tjejmiddag!

Hejhopp! just nu har vi en riktig trevlig tjejmiddag och våra hemgjorda pizzor ligger i ungnen:) det kommer bli super mysigt och gott:)


Jag är bäst!

Hej bloggen jag heter frida fjollan och jag är lite knasig :) Ikväll ska jag hem till Olivia och klä ut mig till en tampong! Godnatt alla som gillar att lukta illa. På tal om kompisar så tycker jag att amanda är bäst och den där caroline. Ursch! Hon är inte alls lika bra som amanda!

Välkommen till Carolines djurpark




kladdkaka

Nu är Amanda och jag hemma hos caroline och bakar kladdkaka till fotbollsmötet som vi har imorgon. Så det är lite tråkigt att vi inte får äta något men det är nog bättre det eftersom vi ska äta pizza hos Olivia ikväll! super duper smaskens:)




Nu ska vi komma på vad vi ska klä på oss och leka med Carolines katter och hunden:)


Dagens citat

"Hellre en ände av förskräckelse, än en förskräckelse utan ände"


längtar

Ikväll är det tjejmiddag hemma hos olivia för att fira hennes i efterskott! jätte roligt ska det bli! men problemet är att det är utklädningskväll och jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till ännu :(


carloline och jag när vi var marionettdockor:)


två dagar efter träning


Mega träningsverk överallt!


En modernistisk dikt

Fy satan!
Satan är som vi oss lär, att han är lite ”sär".
Men utan honom att ära, skulle vi aldrig fått lära oss svära.
Dem som honom dyrkar, kan ta och börja gå till kyrka.
I kyrkan de dig lär, att allting inte är ”sär”.
Gud som livet lär, att vi ska leva här.

Om du följer ondskans spår, då påvisar de dig till att värma dina tår.
Med värme du får, sår på dina tår.
Såren som giver, kommer synas och göra ont i tider.
Detta är beviset på en synd, då du inte kommer bli ett fynd.
Utan kyrkans hjälp du få, kommer ditt hjärta snart sluta slå.
Amen!


Skolan

När man har tråkigt får man göra det lite kul!;D


Semester

Ne nu vill jag åka på semester! det har blivit alldeles för kallt här hemma och början på mycket snö. Därför skulle det var jätte najs att åka till ett varmt land och sola, bada och bara leva livet!:D Men vart jag vill resa har jag inte bestämt mig. Kanske Thailand, Afrika eller något annat riktigt udda och coolt ställe;)


Thailand för två år sedan :)


mums

idag blev det mumsig pizza och räkrulle till middag:D jätte gott! men nu är vi mätta så kladdkakan som jag har gjort får bli till senare:)


Matteprov

Hjälp! nu har vi matte prov och jag vet att det kommer gå dåligt, men jag hoppas på lite tur!


"Ett liv utan sorg är som en målning utan skuggor"
försök lista ut vad det betyder om ni kan!?


Blogrape

MOHAHAHAHAHA! JAG SKA ÄTA UPP FRIDAS BLOGG! NAM NAM NAM NAM :D


grattis!

idag fyller min padre år, så ett stort grattis till honom. hoppas bara vi hinner fira honom idag:)


Är du dum?

Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum


plugg

matte prov imorgon.. fail! så nu måste jag plugga hela kvällen

Men kvällen blir bättre med en AIK-mugg som man får dricka te ur!


religionskunskap & filosofi

"I am always willing to learn,
however I do not always like to be taught"


snö

Idag snöar det massor och det kommer att bli snöstorm


Men jag kommer överleva för jag har en varm jacka ;D


Vem blev snyggast på bild idag?

   
Jag röstar på Caroline om jag ska vara ärlig ;D


2010-11-08

Ikväll är det fotbollsträning utomhus. Kallt!


you cam 4

Olvia och jag på kamratstödjarmötet
 

 


Citat

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."


Jag älskar dig<3<3

 


nattinatt


fan

dags att plugga


Gårdagens citat

jag känner ihåg...


igår

 
Molly, mickis                                 jag, caroline
 
Anna, amanda                              Fredrik, caroline
 
Lisa                                              jag


drygt

jag har planerat att plugga i två dagar nu men har ändå inte börjat. Iställer för att plugga hittar jag på andra saker för att skjuta upp det. Intre bra.. Men nu har jag iaf tagit några bilder på kameran som jag tycker blev ganska bra men dom får ni inte se nu:P


Godnatt

Hemma efter en lite annorlunda kväll. Hitta en Freeedrik, dansa en massa, umgicks med sköna vänner och sedan inträffa en mindre incident. Men sammanfattningsvis var det en trevlig och rolig ute kväll:D
Nu ska jag sova så bilder kommer upp i morgon!:D Godnatt!:)

kalas och utgång

Nu ska vi iväg på kussen filips födelsedagskalas och gratta honom på födelsedagen:D sen blir det upphämtning av Caroline och vidare mot Amanda där vi sedan ska förbereda oss inför kvällens utekväll på krogen:D

Puss på er! <3

Mor min! <3


Visst är vi lika? :P

yeey

Idag har jag tränat

Jag älskar dig !

Frida du är underbar på alla sätt och vis och jag älskar dig. men ett tips! logga ut innan du sticker annars får du stå ut med sånnahär medelanden. bloggrape!!

Due Date

nu är jag och Matilda hemma hos Claes efter en kul biokväll med tjejerna och John;D filmen var super kul och värd att se:) Jag tycker verkligen om att titta på bio, så det ska jag försöka göra oftare:D
idag!

Bio i kväll!

whiie!!

Frost



suck

byebye team och sponsorer :(

Carro är bra på att köra bil:)

Idag har jag åkt med Carro typ hela dagen och det är inte ett dugg läskigt;D Carro, jag och Hansson har även åkt skridskor idag som ni vet så här kommer lite bilder:)



Skridskor

Snart blir det skridskor med Caroline och Hansson! rooooligt! :D:D:D:D:D:D


Caroline har körkort

Ett stort Grattis till Caroline som har tagit körkort idag!! Hon har lurat mig massor för att jag inte skulle förstå att hons skulle köra upp idag och jag har inte fattat någonting xD Så jag blev jätte överaskad när vi skulle hemta upp henne i Vallentuna idag och så körde hon själv:P


Nicole har körkort

Idag har nicole klarat både uppkörningen och teoriprovet. Det är super kul och jag blev helt chockad när Nicole berätta. Så ett jätte stort grattis till Nicole!!!


min syster är bäst

Nu ska jag och molly titta på film istället för att gå ut på krogen! whiee, så nu kan jag iaf vara med någon ikväll:)


Träning

whiiie! nu är det innomhus-fotbollsträning:) super skoj, men jag kommer att dö på fysen eftersom jag har träningsverk i hela kroppen xD wish me luck!

Tjejkvällen!

Hejhopp! här kommer lite bilder från tjejkvällen som inte riktigt blev en TJEJ-kväll, men vi hade riktigt roligt ändå:)





 

ojojoj

Dagen började med träning på take care och sen har jag suttit och jobbat hela dagen och håller fortfarande på. Därför har jag varit lite dålig på att uppdatera men sen när jag kommer hem ska jag lägga upp lite fina bilder från tjejmiddagen igår.


lalal

Idag har jag haft fullt upp hela dagen! det börja med att vi åkte till huset där vi ska ha tjejmiddag ikväll och städade och ställde allt tillrätta. Sedan drog Malin och jag till gymmet och jag har faktiskt träningsvärk idag. och nu nu har jag precis kommit hem från shopping turen med mamma och ska nu åka iväg och lämna all mat och annat till tjejmiddagen.

Malin och jag på morgonen:)

Träning

Idag har jag tränat massor! det började nämligen med att molly och  jag åkte till take care och gymmade i nästan två timmar och direkt efter det så hade vi fotbollsträning:) jag kommer ha träningsverk i morgon. Men nu ska jag inte tänka på det utan nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen:)


Ja må hon leva, ja må hon leva... hurra hurra!

Grattis Olivia på födelsedagen!


Söta Olivia på kalaset igår

Ny dag

Idag är det en ny dag och jag har sovit ut så länge som möjligt. Det blev inte så sent i går men det var väldigt kul att klä ut sig och träffa alla människor:) Här kommer några bilder, fast de kommer upp på facebook också:)

 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus