Gott nytt år!

Just nu är jag hos Caroline och vi hålle rpå att fixa oss inför kvällen. Vi har också ätit en jätte god nyårs middag som gjort att jag knappt kan gå för att jag åt så mycket. Men det var det värt;)
Ikväll blir färd mot kragstalund, dit vi har blivit djudna på nyårsfirande. Jag hoppas det blir aweesome!

Ungefär nästan exakt såhär kommer jag att se ut ikväll så att ni alla vet!

BILDER

Här kommer bilder från idag när Matilda och jag var ute och fotograferade i det underbara vädret. Jag är nöjd över bilderna och det var väldigt roligt att vara ute och ta kort. Jag tog väldigt mycket bilder på Matilda och här kommer flera bilder jag tog.


Man får va som man blev, när man inte blev som man skulle!




Matilda tog också en massa snygga bilder, men dessa kommer jag få på söndag. Jag längtar! Hon tog snygga bilder:)

vackert väder idag

Idag ska Matilda och jag passa på och njuta av dagen och solen. Vi ska nämligen gå ut och ta kort med våra kameror. Det är bra att passa på nu innan året är slut. Om 13 timmar är det nämligen inte 2010 längre utan det är 2011. whhiee!

Men nu ska jag fixa mig och sen kommer världens bästa Tuldis:D


SERIÖST JAG DOG!!!!!!!

Har ni någon gång varit med om att bli tagen av polisen??? för det har jag precis blivit!!!  kl12.00. Jag åkte både alldeles för fort och hade trasigt halvljus.

Såhär gick det till:
Var påväg hem från en biltur då jag hade hämtat molly. På vägen hem åker jag väldigt fort. Man vill ju komma hem någon gång. En svart bil kommer snabbt upp bakom vid lindholmsvägen men det brydde jag mig inte så mycket om föränn den åker in och parkerar bakom mig hemma hos oss på våran PARKERING!! Det var civilpoliser! As ballt men väldigt läskigt. Jag fick sedan visa körkortet och blåsa alkoholtest. Tur som jag har så sa de bara att jag borde fixa lampan och sen drog de. (by the way så de var två poliser. En snacka med mig om allt medan mollys snygge polisman började fråga om saker som, är det trevligt att bo på landet?! varför kunde det inte ha varit tvärt om så hade jag fått prata med en snygging och sluppit bli helt GALET RÄDD för att förlora körkortet) Molly hade också fått reda på att de hade mött oss(den enda bilen). De hade sedan vänt för att följa efter oss för att vi hade en trasig lampa. Läskigt!

Vad har jag lärt mig?
Jag kommer nu börja köra jätte lagligt och köra försiktigt. Det är inte värt att förlora körkortet och inte heller att bli så jävla rädd som jag blev. Jag har också kommit på att jag vill bli polis nu! det verkar ju kul att åka runt och förfölja folk:D


Hansson here I come!

Nu drar jag iväg till hansson om det är någon som undrar. By the way.. det var kul att dansa med han igår:)

Tjo hej, dålig uppdatering

Vad har jag gjort av dagen! det har gått så fort och det ändå som jag har hunnit med idag är att städa mitt rum och jag är inte ens klar! helt knas! Men det jätte sköönt med lov, för då får man slappa hela dagen. Men det är ändå väldigt jobbigt att inte göra så mycket alls på dagarna, för då blir jag så seg och sen blir det ofta så att man fortsätter i samma mönster. Menmen, mitt rum håller på att bli mycket snyggare och imorgon kommer förhoppningsviss min nya soffa in i rummet:D jag har längtat efter att få ha en soffa i mitt rum och nu kommer jag att ha det! hoppas det blir bra.

Nu är ser det tomt ut!


Godnatt

Godnatt på er alla söta och snälla människor! :D jag är jätte trött nu och ska sova.


Moa-li

Vill bara säga att det är grymt kul att träffa moa-li. Man gör ju inte det så ofta nu förtiden, så det är roligt att vara hemma hos henne. Just nu är det Molly, jag, mickis och moa-li som är hemma hos moa-li. Vi håller på att fixa kläder, sminket och massa annat skoj. Hoppas det blir skoj senare ikväll på Tegel. Jag håller tummarna.

teeegel

Nu är det jag som sminkar mig! ^^ Jag ska snart åka till moa-li för att vara där ett litet tag innan vi drar vidare till Tegel där vi ska dansa hela kvällen! Så byebye.



favoriten

Detta ör min favo-bild från igår när Caroline och jag väntade på tåget i molnby.


älskling

Jag känner mig GLAD! Idag har min söta lilla gubbe klarat teoriprovet:D:D det tycker jag är väldigt kul då han snart kan ge mig skjuts överallt! ibland hoppas jag i alla fall.^^ nedå, jag är glad för hans skull!


Caroline is the shit

Caroline är en kul tjej. Hon är min bästa vän och jag tycker om att leka med henne. Jag har lekt med henne nästan hela dagen och imorgon blir det nog mer lek! Kul tycker jag och det tror jag hon tycker också. Här kommer lite bilder på min kramgoa vän.
Alla dessa bilder beskriver i princip hela dagen. Från och med då vi var hos Caroline, när vi var hos Hansson och när vi åkte hem igen. Ruuuligt!

poker

Poker hos Hansson var kul! Det höll dock inte på så länge men det var roligt att se på och att se när Daniel vann!:D

Men hallå Caroline! sluta kasta kuddar!


Caroline är typ lite bajs. Hon slår mig med kuddar i huvudet när jag har ont i huvudet. Inte så skönt kan jag berätta. Nu ska vi ut i snön, sen äta mat och sen är det dags att åka till Hansson för att vara dealers! Nervös.

nöörd framme igen


Igår kväll läste jag min bok och drack vårt polkagris-te. Mumms för teet.
Boken har jag nu läst ut och det tog 4 dagar! just däreför övertexten nöörd framme igen. Men nu har jag ju läst ut den så då slipper jag tänka mer på den! Bra bok föresten.

sökes

Men hallå!! vart är min pojkvänn?!


^^

Imorgon ska Caroline och jag hjälpa Hansson. kul!

loov

Hur kan det alltid vara så att man har så mycket att göra på loven, fast det oftast inte blir så. Idag hade jag massor planerat och jag har gjort det mesta av sakerna. Men ändå känns det som om att jag bara har suttit och pillat navel. Konstigt.. men det kanske är det som är det härliga med loov. Man slappar 24-7.

hemma

Nu är jag hemma igen efter en ännu "julaftion". Det var kul att träffa kussarna och vi fick öppna vära julklappar. Just nu sitter vi här hemma och tittar på arn och det är super spännande.
 

idag


Idag har jag varit och handlat på rean. Jag fick hem mig en tröja och lite smink. Vi träffade också matilda under shoppingen och hon hade hittat en hel del snygga grejor:)

Nu ska jag äta julbord hos mormor och öppna någon julklapp.


partaj

Ikväll blir det lite party hos marcus!! det kommer säkert bli riktigt roligt:)




idag

Idag har vi haft gäster. Lindas brorsor kom nämligen till lunch då vi fick äta rester. Resten av dagen har jag typ bara varit nördig.. jag har läst min nya bok crescendo. Den är hur spännande som helst. detta är andra boken i serien och första boken var jätte bra.


gårdagen

Julafton var bra! det kändes dock lite konstigt att inte pappa var här och firade med oss. Tråkigt. Men claes kom mot kväll och det var roligt. Jag fick många bra saker i julklapp och vi hade dte mysigt. Senare på kvällen kom  Moa-li och carro farande och hämtade upp oss. Sendan bar vi av till moa-li. Det var kul att treffe henne efter såhär lång tid. Hon bor nämligen i spanien nu för tiden! Det är coolt! jag vill också!




julafton=myspys

Det är mysigt med julaftion. När ljusen brinner, när julklapparna öppnas, när släkten är här och när den snygga granen lyser upp rummet.

Det bästa på hela dagen är nog när alla har gått hem och när man sitter vid tv:n. Då är all nervositet, och tress borta. Man kan då slappna av och bara njuta av det sista av kvällen. Myspys.


Kalle anka





JAG ÄLSKAR JULEN!! det är så mysigt!♥

yeey!

min kamera är lagad!! :D:D det var fel inställningar på, så pappa fixade den!


Att kameran funkar nu på julafton är nog den bästa julklappen!!


Nu är det jul igen och nu är det jul igen...

GOD JUL!!

 

stöt

Idag har jag handlat lite julklappar och julmat med min mor och lillsyster. Det gick bra. 

Men det roligaste på hela utflykten var att en kille typ stötte på mig, eller så var han bara väldigt översnäll. Vi var på expert och skulle köpa telefon till morfar när jag stannade till vid kamerorna. Min kamera är som sagt trasig. En kille som jobbade där kom fram till mig och frågade om jag behövde hjälp. Jag sa att det var lugnt och att jag ändå inte hade tänkt köpa någon idag. Men han ville ändå ge lite råd och sånt. Vi fortsatte att prata lite om kamerorna. Men sen så börjar han att vara skit skjysst och berätta allt om rean om kameran som jag var intresserad av. Jag tycker det verkar lite konstigt eftersom han inte borde berätta det nu. Men han var väll bara skjysst. Sen börjar han göra värsta highteck grejor eller vad det heter xD. Han skrev då ut ett speciellt kvitto åt mig där han gjorde om en massa och räknade ut själv hur mycket kameran skulle kosta utan att han riktigt hade den informationen. Han sa också att det var bra att ha just med den koden som han skrev på pappret om jag skulle köpa. Konstigt xD. Efter det tacka jag så mycket för hjälpen och allt extra han hade gjort men han fortsatte att prata och hjälpte mig. Det känndes som om han var lite extra på! mamma märkte det till och med. Hon gick till och med ifrån för att han skulle få prata med mig! stööört! Innan vi gick hoppades han värkligen att vi skulle träffas igen efter julafton.(han sa också att han skulle jobba då)!!

Var han snäll eller stötte han?? svårt att veta.


julgran

Nu är granen julpyntad och inställd. Nu är det jul!


Blogrape

Frida klär granen, hon är snorig, och har prickiga pajtabyxor på sig.

taggad men snuvig

Dagen har varit helt ok. Fört jullov, sedan en sväng till IIKEA med min far. Nu väntas fotbollsträning som jag inte ska vara med på och sen blir det tegel! hoppas jag kommer orka dansa hela kvällen. Men tur som det är så ska Carro köra så det är nice.


Godmorgon



Idag är det skolavslutning och det känns jättebra! från och nu i nästan tre veckor kommer jag få sovmorgon och då kan jag sova hur länge jag vill. Skööönt! Om två dagar är det också julafton. Det känns underbart!!

bakningen är färdig för idag

Nu har Linda och jag bakat klart och nu blir det te, tv och att slappa. Najs!!


Lindas till venster och mina till höger. Syns kanske ganska väl.

julpyssel

Skoldagen blev väldigt kort. Våran ända lektion blev ingen lektion så vi åkte i princip till skolan för att äta mat. Men just nu pågår det julpyssel i stugan här hemma. Vi har precis gjort mandelmasse figurer som blev lite halft snygga. Härnäst blir det knäck, pepparkakor och kanske något annat skoj.

Vi har också varit och hämtat hem julgranen.


Carro har varit hemma hos mig, men hon drog precis hemmåt:)

tiden räcker till

Nu på morgonen har jag slagit in några julklappar. Kanske inte så bra bara....

inte lika tomt

Igår när vi var på Ikea inskaffa vi inte så mycket saker. Men det räckte för att det skulle se lite bättre ut här hemma. Jag kan till och med erkänna att det blev väldigt lyckat och mysigt inne i vardagsrummet.

Såhär blev det efter igår


sovmorgon till halv 1

jag vaknade klockan 7...... men det posetiva är att jag har hela dagen på mig att göra en massa andra saker. Typ slå in julklappar.

1,5 år med älsklingen

Idag har Claes och jag ett och ett halft år med varadra. Dum som jag är hade jag ingen aning eftersom jag är ganska glömsk ibland xD men Claes var guliig och överaska mig. Nu ska vi dricka te och choklad och sen blir det att titta på en film och sova. Godnatt!


detta var ett bra tag sen


English lesson

Nu har vi engelska C brudar redovisat vårat arbete och det gick ju bra. Nu längtar jag bara tills vi slutar så att jag, lill syrran och min mor kan åka till ikea för att shoppa lite nödvändiga grejor.



Btw, imorgon kommer vi nog ta ledigt från första projektararbete-lektionen så att vi får sovmorgon. För mig och Nicole blir detta hur nice som helst eftersom vi aldrig får någon sovmorgon.


känner mig sjuklig

Jag är konstig i halsen och känner mig trött. jag vill inte bli sjuk!!!


hjärta


men hallå, kom och köp!

nu står vi i skolans kafeteria och säljer vårat underbarat te och hokladpulver! så nu får alla passa på och köpa lite så att vi blir av med allt och får gå och äta.


Olivia och matilda var och hälsa på:)

härligt

Nice träning idag! Vi spelade internmatch och mitt lag vann! Nu ska jag först ha dejt med duschen, sen matte boken, sen lite med robinsson och sen min kära lilla kudde. Så vi hörs väll imorgon.

puss och nyp i tjärten!♥

egoo


trasig

Igår gick min Nikon D50 kamera sönder. Sorgligt. Nu måste jag fixa så att någon lagar den.

julmarknad

Nu har jag precis kommit hem från Vallentuna Julmarknaden. Vi har haft en bra försäljning och en rolig dag. Dock har det varit jättekalt! och mina fötter har frysit till is... men mot slutet var min mor snäll och lånade ut hennes vinterskor till mig. Jag fick också ett par jätte mysiga raggsockor.


egoooo!

Här kommer 3 stylade brudar som ler för kameran! eller inte...


Amanda och jag är snygga i lockigt hår!! jag gillart!

Whoooho! nu kommer john och hämtar oss så att vi slipper gå:) Fler bilder på oss stylade brudar kommer kanske någon dag jag är sugen på att visa dem;D


coktail party

Ikväll fyller Malin och Therese 20 år och det ska firas med ett coktail party! Jag kommer ha en svart klänning och högklackat. Mina fötter kommer att vara döda efter kvällen, men i värsta fall får jag ta med mig ett par andra skor.

Nu håller jag i alla fall på och fixar mig. Det kommer bli lockigt hår som vanligt eftersom jag tycker det är snyggt. Dessutom är det alltid lite kul att se lite annorlunda ut. Att inte alltid se likadan ut.

Amanda har också varit duktig och köpt present som ska vara från henne, mig och Molly. Detta kommer bli kul. Längtar:)


gårdagens bakning


Vi  gjorde chokladmuffins, chokladsnittar..


..kanel- och vaniljbullar.


Vi råkade bränna några chokladsnittar som vi fick smaska på.


Alla tre bakverk


Vi paketera dem lite fint med våra visitkort och snöre


Tillslut blev det massor av påsar och nu är vi redo för julmarknad.


godmorgon

Idag är det städdag. Huset är typ nästan tomt på nedervåningen och det behövs städas så att vi kan fixa ordning allt. Vi kommer behöva ta in massa möbler så att det inte ser så tomt ut. Men det viktigaste är nog ett matbord. Man måste ju kunna äta mat någon stans och alla bord är typ hemma hos pappa nu.
Undra om det kommer hinna bli lite mysigt och hemtrevligt här hemma innan det blir julafton.



kväller

Nu är det dags för mig och min söta älskling att sova. Det har varit jätte kul att baka ikväll och resultatet blev riktigt bra. Imorgon kommer lite bilder på våra bakverk. Godnatt.


mmm.mums

riktig mysig fredagskväll med företaget hemma hos amanda



känner mig

just nu känner jag mig som en bakad potatis. Varför? jo jag har ätit massor av peppakakor och druckit festisar idag eftersom vi fick ta hur mycket vi ville. Inte bra....


mobil

Som ni flesta vet så har jag Claes gamla mobil eftersom min är trasig och varit inne på lagning. Idag när mamma skulle hämta min mobil blev det knas... min mobil var spårlöst försvunnen. Men nu har jag fått en ny som troligtvis kommer fungera mycket bättre än vad min mobil gjorde och skulle ha gjort. Det känns ju bra.


Jagjagjag


baka

Ikväll blir det bak-kalas hemma hos Amanda. Vårat företag ska nämligen baka bullar och kanske muffins. Vi ska sälja dessa och vårat te och chokladpulver på julmarknaden i Vallentuna på söndag kl11.00-15.00. Bilder får ni se sen från när vi bakar.


nu då?

Redan efter fösta lektionen i Matte-D så har vi fått läxa. Så det är den jag ska ägna mig åt tills Robinson börjar.

      -->    
                  Läxa                                                                      Robinson


=D

jo, jag kom precis hem till mamma från pappas hus. Och det kändes faktiskt väldigt bra och kul att se pappas nya hus. Allt ligger packat ner i lådor ännu men vi hade köpt lite braha grejor som vi kunde ställa in, vilket var kul. Jag fick då vara med och börja fixa pappas hus och det huset jag senare också kommer att bo i. Hustet var inte alls något av vad jag hade förväntat mig. Det var bättre. Det var modernt och mysigt. Dock kommer det säkert bli lite problem när malin och jag ska bestämma vilket av de två rummena som vem av oss ska ha.


Padre

Idag ska jag hjälpa pappa att flytta saker till hans nya hus. Han fick nycklarna igår och har redan tagit dt lite lådor. Men nu ska vi bära lite större saker. Jag ska få se huset för första gången idag och det blir jätte spännande. Det kommer också bli intressant att de hur sovrummena ser ut och kanske vilket rum jag kommer få.


ollelivia, och matuldis

Idag ska matilda och olivia ha dansredovisning på gympan och vi ska gå dit och titta om vi blir insläppta. Spännande:D


fotboll

Snart blir det fotbollsträning. Det kommer bli roligt:) men någit som inte är lika kul är att vi har två sjuklingar här i huset, och jag vill inte bli sjuk igen. Jag har ju precis blivit frisk.


tv-serie

Nu ska jag ta igen de tv-serier som jag har missat under denna vecka.
Dem är många:)


skolan

Idag är det en ny dag. Och idag ska jag ha matte  D för första gången. Hoppas läraren är bra och att jag kommer fatta något av kursen. Spännnande.


zumba

Klockan 7 är det dags igen! nu ska det vickas på rumpan! Jag tror dock att det kommer bli mycket enklare denna gång. Förra gången stod jag nämligen som om jag hade ett frågetecken inristat i pannan. Det var jätte svårt att hänga med. Men denna gång hopppas jag det går bättre.

Efter zumban blir det också lite mer träning då vi ska gymma.




dålig uppdatering

sorry! idag har jag inte skrivit något på min lilla blogg. Men jag har haft natinella hela förmiddagen och provet var jätte svårt. Komme kanske inte klara G men jag vill ändå ha VG=P Efter lunch har vi haft projekt arbete. Vi har då fixat etiketter och satt på dem på påsarna. Så sen är det bara att fylla dem=) det ska bli spännande att de hur mycket vi kommer få sålt på söndag då det är julmarknad. Kul.

Nu ska jag dra hem:)


Godis som vi fick från våran te-leverantör.

I have no life

Ska plugga hela kvällen lång och förhoppningsvis få in lite smarta grejor i mitt huvud. Lycka till.


idaag!  imorgon är det nationella matte C

skola

Ne men gu vad trist med skola nu igen=P att gå upp tidigt och tänka på en massa saker hela dagen är inte alltid så kul. Men så kommer det väll vara hela livet så det är väll bara att vänja sig. =P


zumba

asså zumba är helt sjukt konstigt ibland men ändå riktigt skoj:D man gör massor av konstiga steg så man knappt kan hänga med. Sedan är det också en massa vick på stjärten. Bak och fram stjärten om jag ska vara ärlig xD^^
eeh! Det blir zumba igen på tisdag:D



äntligen

Nu får jag inte plugga mer idag. Men efter dagens pluggning känns det som att jag har massor kvar. Vilket jag säkerligen har:( Men nu ska jag käka, sen åka på zumba dans, direkt efter det är det två timmars lång fotbollsträning:D kommer hem igen efter 20.00:) hejsvejs.


Ops

nu har fått tankarna på annat håll än plugget..inte bra.
råkade ta lite ego bilder xD


älskling

Idag kommer älsklingen hem efter att ha varit borta från i fredags morgon:) Han har varit på cykel jam i Sundsvall eller något i den stilen=P Men idag kommer han hem så jag hoppas att jag kommer hinna träffa honom ikväll:D ♥


orkar inte

Jag har blivit lat! jag orkar inte plugga ett dugg. Hittar hela tiden på annat att göra istället men nu måste jag ta tag i plugget!! Så hejsvejs!


Lucia



ny dag nya försväntningar.. eller?

Jag har precis varit på frösundas Julmarknad en smabbis för att också hämta min skolväska som jag glämde hemma hos Caroline efter att vi var på Thuns igår:) Marknaden var liten och mysig. Mor min köpte också lite bröd som jag fick ta hem. Nu är jag hemma och måste börja plugga till Matte Nationella. Men problemet är att jag igår kväll började läsa en riktigt spännande bok, så  just nu vill jag mycket hellre läsa den. Nöördigt! Klockan tre ska jag dock tillbaka till frösunda för att titta på när lill syrran Linda ska gå Luciatåg:) Spännande:)





Idol

Vinnaren är Jay! Gu va roligt!! :D:D Han är jättebra!


Sorry om jag avslöjar något för er som missat finalen;)^^
Minnah var en bra finalist men denna gång var Jay bättre:)

kändis på g

Igår såg Linda och jag Maria Montazami när vi var på Idol! ;) skojsigt


låttextträning från fröken Caroline

Amanda och jag har tills på måndag uppgiften att kunna tre låttexter som Caroline har valt ut åt oss. Dessa är låtarna :)

-YOUR SONG
-UNDERNEATH YOUR CLOTHES
-DYNAMITE


Jag börjar med att träna på denna för den verkar enklast ;) Det är Calle Cristiansson som sjunger och den är lugn och skön!:D

YOUR SONG

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen


Thuns!

Så fort alla i klassen har redovisat klart sina arbeten om Kristendomen och en annan religion så ska Caroline och jag åka till Thuns!! Jag har hört att de har byggt ut affären så nu hoppas jag att de har tagit tillbaka ungdomssektionen, så att jag kan shoppa lite snygga kläder=D Jag ska också passa på att köpa lite julklappar. Framförallt till mormor och morfar:) hejsvejs:)


fan va kul!

Jag kan bara säga att kvällens event var hur kul som helst! vi hade dessutom jättebra platser där alla idoler gick förbi oss hela tiden. Dessutom stod Peter jihde en meter ifrån oss flera gånger för att snacka in i kameran eller bara för att stå och snacka med han som tog hand om allt. Det var skitballt. Det som gjorde att det blev såhär bra som det blev är nog tack vare våra fantastiskt bra sittplatser. Vi satt tio meter från den runda senen längst fram och längst fram vi en gång, så vi såg jätte bra.

kuligheter!
- Linda givemefiva med Jay!!!
- Vi hade jättebra sittplattser så man fick se alla kändisar på nära håll.
- Vi fick lyssna på massa bra låtar!! inklusive vinnarlåten!!
- Detta var kul eftersom jag aldrig har gjort något sånt här förut.

BILDBOMB!!
 
    

klart



Here we come!

Idol genrepet

Snart åker vi till GLOBEN för att titta på Idol genrepet. I finalen är det Minnah och Jey! Hoppas det blir riktigt skoj:) jag vill inte ha för höga förväntningar men jag tror det kommer bli bra:) Just nu håller Linda och jag på och fixar oss tills vi ska åka. Vi båda ska ha lockigt hår så som jag har på dessa bilder:)



fika pause med älskling

Idag är den ända dagen varje vecka som jag får sluta lite tidigare och det känns jättebra=D Därför har jag älsklingen planerat att fika lite på Café Biscotti innan jag måste hem och bli klar för avfärd mot Idol!:D Jätte mys pys!


Min söta fiddypojk!

Religionskunskap

whoho! jag verkligen älskar religion! ne jag skoja bara.. vi håller just nu på med ett arbete i religionskunskapen där vi ska skriva lite om döden och begravningen i kristendomen och hinduismen. Detta är inte så kul som det låter kan jag lova, men vi klarar oss.;) imorgon ska vi också redovisa detta:(


Idag! jag har lockigt hår!

msn

Carro och jag när vi chattar med youcam


Skapade minnen

Har ni någon bild som ni känner starkt för och som påminner er om en speciell händelse som ni gärna vill komma ihåg? Det skulle vara intressant att veta eftersom jag har en sådan bild. Antingen så är jag lite sär eller så är jag lite vanlig:)

Vad tror ni denna bild betyder för mig??
Bilden är tagen år 2008, när jag gick i nian och min klass var i polen. Vi var där för att titta på arbets-, koncentration- och förintelselägret auschwitz birkenau. Nu i efterhand känns det så mycket verkligare av att man har sett allt. Och denna bild kommer just därifrån. Tro det eller ej, men bilden är tagen i ett hus i arbetslägret där barn bodde. Blomman står mot väggen i en trevåningssäng. Det är konstigt hur en så vacker bild kan påverka en så mycket..


Undra vad man ska hitta på idag?

Jag skulle vilja göra massa roligheter som att baka, åka någon stans typ shoppa, slappa och massa annat skoj som jag inte riktigt kommer på nu:) men vad jag egentligen behöver göra är att plugga matte till natilionella:( tråkigt.. Fast ikväll blir det rolig fotbollsträning så då kanske man kan ha lite tråkigt en stund och plugga lite:)


min lille kissekatt


Idol

Min lillasyster Linda har fått två biljetter till Idol genrepet på torsdag kväll och jag får följa med!! =D det var egentligen meningen att Malin och jag skulle lotta om vem av oss som skulle följa med eftersom Linda inte ville vara taskig och välja. Men Malin som lyckligtvis har skaffat jobb denna vecka kommer att jobba på torsdag så då fick jag åka!! =D det ska bli spännande. Jag har aldrig varit och tittat på något som detta.


Tack Linda!


godnatt

Eftermiddagen och kvällen har varit hård, hoppas morgondagen blir bättre:)

puss och godnatt


Carro är typ bäst och världens snällaste! jag ville bara berätta det! :)♥♥


Humor av caroline

Historier
- En Gun flera Gunnar

Nödvändig fakta
- Hajen är den ända fisken som kan blinka med båda ögonen
- Alla isbjörnar är vänsterhänta
- Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka spetsen på din armbåge
- Ett lamdjur kan sända iväg en spottloska ungefär 5 meter.
- Det är omöjligt att nysa i sömnen.
- Blåvalens penis är ofta mellan 5 och 6 meter lång.
- En struts öga är större än dess hjärna.

Tack Carro för upplysningen!!! ♥


Manda panda in action!



te nyhet!

Igår beställde vi in våran andra beställning av teer. Vi har dock gjort lite förändringar och tagit bort en, men lagt till två nya.

Teer:
Earl Grey
Mormors fruktblandning
Choklad/chili
Blåbär/vanilj
Polkagris
Chai te

Som ni ser så försvinner Earl Grey men Polkagris och Chai te tillkommer=D
Vi kommer att stå på Vallentuna Julmarknaden den 19 december. Hoppas vi ses där!!


♥♥♥

                                                              
                         ♥  ♥         ♥  ♥     
                       ♥       ♥   ♥       ♥                                                                                         
                       ♥         ♥         ♥
                         ♥                ♥
                            ♥          ♥
                               ♥    ♥
                                  ♥

           ♥♥  HJÄRTA, HJÄRTA HJÄRTA ♥♥


                                   

Hearts is like glass, be careful they can break.


Julafton är som sex!

Julafton är som sex, mycket pyssel och stora förväntningar men inget nytt när paketet öppnas.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


jobbigt läge

Jag kan inte nå min pojkvänn eftersom han inte har något batteri kvar på mobilen, och det är lite jobbigt!
Problemet är också att han tror att han har glömt sin laddare hemma hos mig, men jag kan inte hitta den:(


älskar dig!


träningsvärk

btw så har glömt att säga jag typ har träningsvärk, men jag ska träna bort det ikväll då syrran och jag ska gymma!

lussebulle

nu har jag kommit hem och har fått hem några julklappar, men fler måste inhandlas:)


gårdagens lussebullar var smaskiga

shopping

nu ska molly och jag åka och handla julklappar!


nice!

Det var jätte roligt och skönt att äntligen få åka och träna. Det kändes kanon! Träningen var både rolig men endå väldigt jobbigt och nu efter känns det bra. Som jag berätta förut så höll jag på och bakade, och dem blev skit goda! Men nästa gång har jag tänkt att ta i mandelmassa i smeten, för det tror jag blir mumsigt!=D


Nu ska jag se på denna film! "chick flick" film!


idag

Ikäll är det träning och jag ska vara med för en gång skull. Hoppas bara jag inte blir sjuk igen.
Just nu väntar jag på att lussedegen ska bli klar så att jag kan baka! sen har vi också möte med fotbollen innan träningen. =D


pepparkakehus-bakning

Här får ni se när vi bakar peppakakehus!




Vem som vann tävlingen utses på julafton kl12.00 och det gör den som har fått mest "gilla" på facebook. Så gå in och rösta!=D

klara, färdiga, gå!!!

klara, färdiga, gå! nu är det peppakakshus-tävling!
det är jag och Caroline mot Christian och Victoria=D jag berättar när vi är klara och har vunnit ;)


caroline

nu är jag hos bästastebästa Caroline idag igen. Efter att jag kom hem från shoppingen idag så skulle jag ha hunnit jul-baka men tiden räckte inte till. Jag han dock köpa två par nya skor. Ett par festliga svarta skor, och ett par jätte mysiga, varma och bekväma skor som jag kommer att behöva nu när det är så nedrans kallt!!
Nu sitter jag i i alla fall i Carolines rum och ska snart äta mat och sen ska vi baka ett helt eget peppakakshus som vi ska designa på egen hand!. Spännande!=D


2010-12-04

nu ska jag dra och byta eller titta på någon nytt armband eftersom det jätte snygga halsbandet jag fick i födelsedagspresent var lite förstort:( sen ska vi också handla lite bakgrejor så vi kan jul-baka sen:)


btw, så är det jätte fint ute med massor av snö och solen som skiner=D

te!=D


hemma hos caroline

Dagen har varit lång men ändå väldigt rolig då vi har fixat etiketter, reklamblad och packeterat våra te påsar:) påsarna blev asgrymma, men tyvärr så är alla redan sålda så ni som önskar att köpa får vänta ett tag till tråkigt nog.
När dagen var slut så drog jag med hem till Caroline. Vi har lekt i snön en massa. Nu sitter vi och käkar chips men vi ska snart vara duktiga och laga mat:) ha det mys nu när julstämningen har börjat och ha det så bra allihop!

Ni kan gärna höra av er om någon redan nu skulle vilja beställa te från oss:) puss och adjö!

tre veckor

nu är det bara tre veckor kvar till julaftion och det betyder ledig från skolan och en massa mys framför brasan och med släkten. Jag längtar jätte mycket! men just nu måste jag ta tag i skolarbetet (har matte nationella den 14:de) och sedan måste julklapparna inhandlas! sen kan jag ta det lugnt och njuta av julen. =D


Bilder

idag när Linda och jag var ute i snön och tog lita bilder.



haha skoj

nu har mamsen snackat med den ena av jack-tjuvens mamma. ( de som stal på in fest). och om de inte kommer och ber om ursäkt till alla som har varit inblandade i rånet, inklusive mig och molly eftersom de förstörde vår fest, så blir de polisanmälda! så nu kommer det bli ganska spännande och se om de vågar stå för sina handlingar eller istället bli polisanmälda.

Johan och Elias är dessa dummisar!


mmm som i mums

idag var det 2kr/st för alla lussebullar=D mums, men nu är jag mätt och kommer inte orka någon mat alls.

nice

wooho, nu är redovisningen avklarad och det känns awesome!! Jag var skit nervös innan vi skulle redovisa men det lät tydligen bra när vi pratade. så det känns bra=)



igåår!

=D

imorgon är det ju som sagt företagsredovisning, och jag är jättenervös!! men ikväll ska jag försöka tänka så lite som möjligt på det och bara slappa. För nu ska jag titta på julkalendern och se om den är bra eller inte, och sen ska jag titta på en långfilm.


Ollelivia

JÄTTE FIN BILD PÅ OLIVIA!


Grimaser! =D



Man kan inte få nog av olivia. jag hoppas att det gick bra att jag la in bilderna=D

idag

idag har jag tagit kort på några tjejor när de gör en massa grimaser. Olivia var också snäll och tog några på mig=D så sen någon gång så ska jag lägga upp bilderna.


Photos

Idag har jag med mig kameran för att vi ska ta kort på saker till företaget. Men jag kan ta kort på massor av andra saker också=D




taggad

woho! matte prov idag och massa träning och jobb till redovisningen imorgon!
taggad?? ne inte direkt.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus